חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

תודה לאל עבר עלי יום של 100 אחוז תוכנית, וכבר שלחתי רישום במייל למשרד.

ברוך הם שהיה לי היום כוח וחשק ומוטיבציה לצעוד ברגל. צעדתי 50 דקות וגם עמדתי בהבטחתי לאהובה מלפני שבועיים ושלחתי לה סמס עידכון.

ים של אסירות תודה לאיה ולבנות הפורום שעודדו אותי.

ויותר מהכל תודה לאהובה המקסימה על הטלפון התומך והמעודד שניה לפני שהלכתי לישון.

בנות, אהובה מאמינה בי לדעתי יותר מכפי שאני מאמינה בעצמי. אני חושבת שאני פשוט צריכה לעבוד על העניין הזה ולא כל כך יודעת אייך.

אשמח לקבל מכן רעיונות.

לילה טוב
    ליאת פ.ר

אלמוני
    לא פעיל

היי ליאת…
    בסיום ההודעה שלך שאלת את שאלת השאלות בתוכנית שלנו ובכלל בחיים:) שאלה פילוסופית כזו, ענקית, עוצמתית שמנסים לתת עליה את הדעת שנים רבות בכל הדתות והאמונות..
    מה זו אמונה? איך מייצרים אותה? איך דבקים בה בייחוד ברגעי קושי ומשבר? מדוע כדאי לי להאמין וכדומה…אהובה מאמינה בך יותר ממה שאת מאמינה בעצמך כי היא כבר מסוגלת לראות אותך שמנה משוקמת ויודעת שיש בך את הכוחות לעשות זאת…הניסיון שלה ראה את זה קורה פעם אחר פעם ולכן אמונתה חזקה…
    הניסיון שלך מראה לך שאת כל הזמן מנסה ונופלת, מנסה ונופלת ולכן אמונתך אינה חזקה כמו של אהובה..כמו גם הערך העצמי שלך שזקוק לזריקת עידוד(“ליאת תצליח, ליאת יכולה, ליאת מסוגלת)…יש בך כוחות מטורפים, רק לחצי על הכפתור וכל הפאזל של הכוחות+אמונה יתחבר לו לבד…
    בהצלחה

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות