חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

לא רק שלא ירדתי, עוד עליתי חצי קילו.

זה כל כך מזעזע שאני כמעט שמחה על זה כי המשקל הזה כל כך בלתי נסבל מבחינתי שאני מוכנה לעשות כל מה שצריך כדי לשנות את המצב. וזה אומר, לקצץ בתפריט. מורידה לפחות 100 קלוריות מהתפריט היומי. יהיה קשה יום – יומיים ואחר כך אתרגל.

בוקר טוב לכולן

אלמוני
    לא פעיל

את צריכה להבין שברגע שאת מקזזת מהתפריט את רק מזיקה. הגוף שלך לא מקבל את כל האנרגיה הדרושה לו ולכן את לא רואה תוצאות ואף עליות.
    תפסיקי להעניש את עצמך, תעבדי בול לפי התפריט והתוצאות יגיעו

תתחילי להאמין בעצמך ובתכנית. לא סתם אנשים ירדו עשרות קילוגרמים

אלמוני
    לא פעיל

פשוט לחפש איפה את חורגת , אם את שותה מספיק , אם את צמודה לתפריט , אוכלת בזמן..
    אם תצמדי לתכנית , הירידה מובטחת. כל שינוי מזיק , ולמדתי את זה על בשרי :

אלמוני
    לא פעיל

היי עפרי- אני שמה לב לאחרונה שכל ההודעות שלך עם קלוריות, מדוקדקות, פדנטיות ברמה אובססיבית!
    את חייבת לשחרר יקירה! אי אפשר להחזיק ככה- יגיע יום ואת תתעייפי ותעופי על כל האוכל שבעולם ואז הנזק יהיה נוראי.
    עזבי אותך ממספרים- שחררי שחררי שחררי! מה שמותר לך לאכול תאכלי- בלי לדעת כמה קלוריות זה כמה גרמים זה וכמה שומן זה- לא רלוונטי מה שרשום זה מה שעושים!
    אל תתחכמי- תעשי מה שכתוב! כמו תוכי! אולי בהתחלה זה לא נחמד (לי זה היה ממש לא פשוט לעשות מה שאומרים לי אבל נתתי צ'אנס שבוע אחד- מה אני כבר יכולה להפסיד?! וזה עבד!!) שווה לך! השבוע הזה תעשי כמו שכתוב! בלי קלוריות- מה שכתוב זה מה שעושים, תיראי שתהיה ירידה..

שאלה מוזרה קצת- מבחינת חלי זה משהו זמני, את מצפה מתישהו להפסיק לאכול ככה או שאימצת את זה לכל החיים?

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות