שלום, היום התחלתי את הדיאטה לפי תפריט של 1200 קלוריות. המשקל שלי תקין לחלוטין אבל איני מרוצה ממנו ומעוניינת להוריד כ- 5 קילו. התחלתי את הבוקר עם 2 פרוסות מלחם קל עם קוטג + כוס תה. לאחר שעתיים אכלתי תפוח ובארוחת צהריים הייתי נורא נורא רעבה כי הכי חשוב לי ארוחת צהריים אז אכלתי 3 כפות אורז ו 3 כפות מרק שעועיית + 2 קציצות דגים. לא שבעתי והוספתי עןד 3 כפות אורז ושעועית ועוד קציצה אחת. והאמת שאני לא הכי שבעה בעולםם…. מה לעשות? ותמיד בא לי על מתוק אחרי ואני יודעת ששלא מומלץ על פרי אחרי.
ברוכה הבאה:))
בא.צהריים ניתן לאכול רק מנת פחמימה אחת..סורי..
לגבי נקודת השובע, היא מגיעה בערך כעשרים דקות לאחר תחילת הארוחה..אז צריך לחכות, אי אפשר להמשיך לאכול עד ששבעים..
כשיש לך כאב ראש ואת לוקחת אקמול, את גם ממשיכה לשתות עוד ועוד אקמולים עד שהכאב ראש עובר או שאת מחכה?
לגבי המשהו מתוק, קחי סוכריה ללא סוכר או ג'לי מרמולייט..
או שתוותרי על הפחמימה בארוחה ותקנחי בשני פתי בר או חטיף אנרגיה…
בהצלחה
איה
מניסיון שלי גם לי ק'שה עם הצהרים צריכה ארוחה גדולה, אז אני מגדילה אותה בסלט ירקות ענק מנפח וירקות מאודים שיש לך חופשי,,אז קדימה למטבח הכיני קערה ושבי ונשנשי בהנאה!
“ביוש מירבית”
מתי אנחנו מרוצות מהמשקל ??
אל תכעסי ,אבל את אומרת שהמשקל שלך בסדר אז למה לרדת ????
איפה הגבול ?? תהני מאיך שאת נראית .. ותפסיקו לתת למשקל לנהל לכם את החיים !!
במקום להתעסק במשקל צאי להליכה .. תפרגני לעצמך בחוג ספורט ..
ותלמדי לאהוב את מה שאת רואה במראה .
כי אין גבול לירידה ואנחנו הנשים אף פעם לא מרוצות .
חלי ממן
מרק הירקות של חלי, אחחחח, שתבורך חלי עם המרק ירקות שלה, כמה הוא טעים ככה הוא משביע, אני דואגת שכל יום יהיה לי מרק ירקות ומתחילה את ארוחת הצהריים שלי עם 2 צלחות ממנו, אח”כ אני הרבה יותר רגועה ואוכלת בהכרה…היום למשל התחלתי בבישול המרק, כשהיה מוכן אכלתי 2 צלחות ובינתיים יכולתי להמשיך בבישולים בנחת בלי לחץ ובלי לנשנש בין לבין…
שיהיה בהצלחה