הגיע הזמן ל…. סיכום השבועי!!!
שבוע עבר לו מאז ההודעה המרגשת על כניסתי לשמירה, שבוע שבו הייתי צריך לזכור שזה שאני בשמירה לא אומר שמגיע לי יותר (חוץ מעוד מנה מותרת :לשון: ) ושהכוונה בשמירה היא לשמור (שורש ש.מ.ר על כל נטיותיו)…
אז ימים שני עד שישי הלכו פרפקט! ביום שני לארוחת הצהריים לקחתי המבורגר 160 גרם עם בטטה בתנור (החישוב שעשיתי הוא כזה: הבשר תקין מבחינת ארוחת צהריים, חצי לחמניה של המבורגר זה פחות או יותר 100 קלוריות, לכן אני ב”עודף של בטטה וחצי לחמניה – משהו כמו 200 קלוריות). לאחר מכן, אכלתי לקינוחון קאפקייק אוראו היסטריייי מהחנות האהובה עלי בת”א, וכך השלמתי את המנה המותרת 🙂
בשישי בערב התארחנו אצל חברים שעשו אוכל… וואו!!!! וכיוון שבאותו יום כבר אכלתי בשר בצהריים הייתי צריך לאלתר בערב, אז יצא פחות או יותר בסדר אבל בגלל שהאוכל היה כ”כ טעים (!!!) פעם ראשונה, שילבתי את המותרת לתוך ארוחה רגילה, משהו שאף פעם לא עשיתי כי זה נראה לי בזבוז, אז הכל יצא תקין 🙂
ביום חמישי, לכבוד יום התות הבינלאומי הכנתי קינוח מ ע ו ל ה ששימש כארוחת לילה (ואף העליתי אותו כאן לפורום), מוס ווניל צרפתי עם תותים – פשוט טעים, היה ממש דומה לתותים בקצפת (או שמא בקרם פטיסייר? :לשון: )
בשאר השבוע לא היו מציאות מיוחדות באוכל, חוץ מביום שלישי שהכנתי את הלזניה החלבית שכאן באתר ואז נזכרתי כמה היא גאונית! כלום של עבודה, ויוצאת תכנית ע נ ק י ת שרבע (!!!) ממנה היא ארוחת ערב. יותר מזה?! מדהים. מאז, הלזניה קיבלה מקום של כבור ברשימת מתכוני הבית!
זהו. עבר לו עוד שבוע, שבוע ראשון בשמירה. מאחל לכולם ש.. בקרוב אצלם (אמן!) :שמח1:
שיהיה לכולם שבוע כיף, נעים, מעולה, טעים, מדוייק ומאוזן
:אוהב:
נ.ב.
היום עשיתי קצת בושות בעבודה שבאמצע הגנבתי את האייפון מהתא שלו מתחת לשולחן כדי לעלעל קצת בפייסבוק (היה משעמם.. מותר לי :ph34r: ) ואז התחלתי לרוץ ברחבי המשרד ולהשוויץ שהתמונה שלי מופיע בעמוד של חלי ממן!!
איזה כיף היה לראות את התמונה שלי שם עם מה שחלי כתבה עלי! היה שווה את המבט מהבוס (שהראיתי גם לו :לשון: ). אז תודה לך חלי על השיתוף! ותודה לכל מי שהגיב, קראתי הכל והשמנתי מאושר :שמח1: