חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

ירדתי אמנם “רק” 200 גרם, אבל אין מאושרת ממני.

ומיום ראשון יש בול חודש עד החתונה :מאושר: אז מעכשיו אני כמו סרגל 🙂 לא חורגת לא ימינה ולא שמאלה. “הפרס” יהיה האוכל בחתונה (מי יודע אם אני אוכל ממנו, אבל אני אבקש שיביאו לי קינוחים :לשון: ).

אתמול עשינו ארוחת מותרת שחיתות ברק בשר. היה ממש טעים, למרות שהעוגת גבינה בצנצנת שלהם הייתה יחסית מאכזבת יחסית לפעמים קודמות. היא פשוט לא הייתה מתוקה – הייתה מן ריבה בצד שכנראה הייתה אמורה לספק את המתיקות – אבל מה עם מי שלא אוהב עוגות גבינה עם כזה ריבה? :כועס: מעכשיו רק פרופיטרולים. או שפשוט לא נלך לשם לקינוחים. זה היה מעט מבאס. אבל נו, מה לעשות. שבוע הבא כנראה נלך ליומנגס סופסוף :שמח1:

ואני חייבת להמליץ על מתכון מהאתר של יובל (YUVAL RECIPES בפייסבוק) – פשטידת פטריות – היא עשויה כולה מגבינות, בצל ופטריות. יוצא כמו סטייק גבינה מהתנור עם פטריות ובצל שמחלקים ל-3 וזה שווה ל-1.5 מנות של חלבון גבינה ומנת שומן! אז עוד מוסיפים לזה פחמימה :שמח2:

זה עשה לי את השבוע! ואמנם עושה קצת גזים (גבינה, בכל זאת), אבל זה ממש ממש טעים וסופר קל להכנה. ממליצה להכין את זה בתבנית קטנה כי אז זה מקבל יותר נפח, כי הכמות היא סך הכל לא ענקית.

אז יאללה! לא בטוחה אם אני צמה השנה, אבל שיהיה צום קל למי שכן 😉 :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

ל גבי החתונה שבוע לפני כבר יירד באופן אוטומטי
    מרוב התקגשות

שיהיה בשעה טובה

אלמוני
    לא פעיל

זה מעולה!! ועוד אחרי החג?? אלופה!

אני הולכת להכין את הפשטידת בצל של יובל בסופש. או שאולי מחר. תלוי בכוחות שיישארו לי אחרי 12 שעות של עבודה :סחרחורת:

וואו עוד חודש אה?? בטח ההתרגשות בשיאה! אני זוכרת מאחותי הגדולה שכמה ימים לפני היא פשוט לא אכלה מרוב התרגשות.. זה קורה..

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות