לברזל אני מוסיפה לשייק עלים ירוקים כמו תרד, נענע, מנגולד, פטרוזיליה, כוסברה, חסה
הרבה (קחי כוס גדולה ותדחסי לתוכה עלים וכמה שנכנס תעבירי לבלנדר)
חייבים נוזלים אז כוס מיים
בשביל הגיוון אני מוסיפה כמה תותים, חצי תפוז , חתיכת מלון (יחסית פירות עם מעט קלוריות) אבל אפשר כל פרי שאת אוהבת: בננה, תמר, קיווי, אבטיח, תפוח
מוסיפה גם ג'ינג'ר כי זה נורא בריא למערכת החיסון ולמערכת העיכול
חוץ מזה, יש מזונות שנקראים “מזונות על” כמו זרעי צ'יה, גוג'י ברי, קקאו, זרעי פשתן. את כל אלה אפשר להכניס גם (כפית – שתיים מכל אחד) ואז זה “בריאות בשייק”
הסבר על המזונות על צרפתי לינק
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4413470,00.html
חשוב להדגיש שתשימי בשייק מה שאת אוהבת.
בנוסף, מכיוון שלא בא לי שייק עם הרבה קלוריות אני שמה פחות פרי ויותר עשבים. ממתיקה עם סוכרה דיאט.
תנסי, וספרי לי איך היה 🙂