חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

היום הלכתי לעשות קניות, הייתי לפניי צהריים ואחרי ביניים, והייתי בסופר פארם וכשסיימתי היה בא לי איזה משקה סודה כזה בטעם, הרמתי בקבוק קינלי… החדש הזה, ואני רואה בכל מקום עליו, “מופחת סוכר” וכל הרישומים המפתים אנשים כמונו לקנות ולשתות… עכשיו, הייתי קצת בלחץ וכשהסתכלתי על הקלוריות, יש להדגיש 100 פעם בערך, ראיתי 25 ק'ל, ל100 מ'ל, לא שמתי לב שזה ל100 מ'ל ושתיתי את הבקבוק עד תומו בשקיקה רבה, לקראת הסוף אני מתפלאת איך עושים משקה כזה מתוק וכל כך נטול ק'ל, ואז עיניי רואות, ואני חייבת להודות שמרגע זה נהייתי מבואסת!, עיניי רואות שהבקבוק 500 מ'יל! שבתכ'לס אם הייתי מרוכזת לשנייה, זה היה דיי ברור, אבל פתאום עשיתי חישוב
    וקלטתי שהכנסתי לגוף עכשיו עוד 125 ק'ל ממש מיותרות והרגשתי מרומת!וממש רע… כי אני בודקת כל דבר ואפילו נהנית מיזה, וזה כאילו נדחף אלי בכוח, אז המסר שלי….. אל תהיו פזיזות, ואל תאמינו למה שכתוב בגדול ובולט כלומר…. אכן, “הכתוביות הקטנות…..” תודה על ההקשבה:)

אלמוני
    לא פעיל

דניאל לא נורא, הצמדי למשקאות דיאטטיים שהם עד 1 קלוריה ל-100 מ”ל .. קחי בחשבון שכל מיצי הדיאט עשירים בקלוריות ותכלס – כבר עדיף לאכול משהו ב-100 קל' האלה.. =]
    אל תרגישי רע, זה היה שיעור.

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות