חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

עם כל זה שעליתי הרבה לאחרונה במשקל אני מרגישה חוסר בטחון עצום במידותיי..
    לא פעם אני מרגישה שאנשים פשוט בוחנים וסוקרים לי אזורים לא מחמיאים בגוף (למשל בטן… אני יכולה להשבע שהייתי עם בטן כזו בחודש חמישי)..לפיכך אני לא יוצאת הרבה. גם כשיש הזדמנות, וזה קורה לעיתים רחוקות כי כמו שאמרתי אני בבית עם תינוק, אין לי מצב רוח ואין חשק להתלבש..הכל מרגיש קטן, לוחץ, לא נוח . באסה של הרגשה וזה כבר מוריד לי את כל החשק לצאת לאנשהו. אז כדי לברוח מהבאסה, אכלתי.. ואכלתי.. והבנתי שאני מתנהגת כמו מכורה אמיתית לסמים, רק שכאן זה לאוכל.. אכלתי עד כדי תחושת גועל וכאבי בטן.. לא נתתי לקיבה מנוחה.. אני מצטערת עד כמה שזה נשמע מגעיל אבל אני חייבת לפרוק את זה מעלי ונראה לי שכאן זה המקום..
    לגבי ישום התפריט, אין לי שום בעיה איתו, להפך הוא טעים לי מאוד וקל לביצוע, אבל אני מפחדת מהאכילה ההרסנית שלי..
    למשל אתמול הייתי גמורה מעייפות ומאוכזבת מעצמי שלא התחלתי אז הכנתי עוגה כי לא היה שום דבר אחר מתוק בבית.. נכון, שהייתי מודעת למעשה ולתוצאה שלו אבל חשבתי לעצמי 'לא התחלתי אז מה זה משנה'.. זה מפחיד אותי שטרחתי סה”כ בשביל לאכול עוגה.. ולא רק זה, אכלתי את כולה במשך היום…וזה לא כל מה שאכלתי(מתביישת) הכמויות שאני אוכלת לא נתפסות..
    וככה אני כבר כמה חודשים. רוצה להתחיל, לא מתחילה, אוכלת יותר.. רק מזה עליתי 10 ק”ג.
    זהו, זה בערך כל מה שרציתי לומר.. אגב גם בקבוצה לא הייתי מעזה לספר את זה, אני יותר מדי מתביישת בזה.

אלמוני
    לא פעיל

אני ממש מזדהה ומבינה אותך כי גם לי יש עודף משקל של למעלה מ-20 קילו ובמצב כזה ממש קשה ומייאש ללכת ולחפש בגדים כי נורא קשה למצוא בגדים יפים למידות שלנו :עצוב: אבל עם זאת חשוב לזכור שירידה במשקל זה תהליך ארוך עם ירידות ועליות. אני נמצאת בתוכנית חודש וירדתי שני קילו בשבועיים הראשונים ובשבועיים האחרים נשארתי על אותו המשקל. מה שקרה זה שבשבועיים האחרונים של החודש פחות הקפדתי על התפריט ואכלתי שוקולד פה ושם וזה מה שפגם בתהליך הירידה. בשבוע האחרון חזרתי לתפריט ואני מקווה לראות ירידה בהמשך…
    כתב שאין לך בעייה ליישם את התפריט- זו נקודת אור מאוד חשובה שיכולה לעזור לך בתהליך הירידה כי אם באמת מקפידים על התפריט ועל הכמויות לא מתפתים לאכילת ממתקים ועוגות :קול: ורואים תוצאות יפות…
    לגבי הכנת עוגה, אני ממצליצה לך להעסיק את עצמך בדברים אחרים כשאת מתוסכלתולא באוכל! למשל אם קורה שאת מתוסכלת את יכולה לשמוע שיר טוב או לעשות משהו אחר שגורם לך לתחושה נעימה. נוסף לכך את יכולה להכין עוגה דיאטתית שיש במתכוני האתר 😉
    שתהיה בהצלחה יקירתי :שמח1:

אלמוני
    לא פעיל

בוקר טוב,
    את ממש מזכירה לי את עצמי בעבר, כשהתחלתי את התהליך – חסרת ביטחון עצמי, כל הזמן הרגשתי שמסתכלים עלי, לא רציתי לצאת לבלות עם המשפחה ובכלל כל יציאה מהבית היתה מלווה בעצבים כי “אין לי מה ללבוש” וכמובן שכל הרגשות האלה היו מלוות באכילה רגשית.
    עד שנפל האסימון ש”עד פה” – על מי אני עובדת? אם אני באמת רוצה – אז אני צריכה להתחיל לעבוד, בעיקר לעבוד על הראש.
    נפילות תמיד יש אבל היום אני כבר במצב שכל פעם שבא לי משהו (ובא לי…) אני חושבת עשר פעמים אם כדאי לי כי ברגע שמתחילים זה כמו כדור בשלג – מתגלגל ומתגלגל עד ש…
    אז, רוצה וכבר לא חוששת, תחליטי שזהו, תכתבי על דף מטרות קטנות, מטרות שמתאימות לך 🙂
    תקראי את סיפור ההצלחה שלי ותראי כמה שבעצם עבדתי על הראש ובעקבות זה ירדתי במשקל.
    🙂

אלמוני
    לא פעיל

יקירה!
    עזבי את המבטים , התרכזי במטרה בעשיה שתביא את אותה סביבה למבטי
    התפעלות ותמיהה ברגע שתתחילי להוריד במשקל.
    תתחילי לעשות את התוכנית יש פתגם שאומר: ” לטעות זו תכונה אנושית
    לדעת לסלוח זו מעלה אלוהית…” תסלחי לעצמך על המעידה תבצעי רישום
    של כל מה שנכנס לפה, ברגע שהדברים יהיו כתובים על הנייר זה ירתיע אותך
    מלהמשיך לזלול.
    תאהבי את עצמך ,ותעשי למענך ותצליחי למענך :אוהב:

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות