- This topic has תגובה 1, 12 משתתפים, and was last updated לפני 5 שנים, 6 חודשים by אלמוני.
-
מאתתגובות
-
02/06/2013 בשעה 18:01 #167471אלמונילא פעיל
או במילים אחרות, מה גרם לאסימון ליפול?
מסקרן אותי כי לא היה לי רגע כזה שהוא מכונן..אמנם עליתי בשנתיים האחרונות כ-20 ק”ג אבל שום דבר לא גרם לי להזדעזע מספיק כדי להתחיל בתהליך וזה לא שלא היו מקרים: תמונות שלי שראיתי, קניית בגד ים מתסכלת, קניות בגדים לפי מידות ולא לפי העדפה אמיתית, הערות של 'השמנת' ואנשים שלא זיהו אותי ברחוב כי השמנתי.. באמת שלא חסרים דברים, חוויתי הכל מהכל ועדיין לא הגיע הרגע שאמרתי לעצמי 'זהו זה'. אני מתחילה כי אני מבינה שרע לי עם עצמי כפי שאני היום…
13/04/2019 בשעה 9:46 #167472אלמונילא פעילפשוט הרגשה כללית קשה על איך שתוך שנה נהיתי כ”כ שמנה מההריון, לא קניתי הרבה בגדי הריון ואחרי זה לא נכנסתי לבגדים של לפני ההריון ודאגתי לא לקנות עוד בגדים עד שאני נכנסת לבגדים הישנים.. אני שונאת את עצמי שמנה וזה הכל , לא צריך רגע מחונן בשביל לדעת את זה.
13/04/2019 בשעה 9:46 #167473אלמונילא פעילחברה טובה שלי שהצליחה לרדת ודירבנה אותי…. יש טוב בעניין תחרותיות חיובית אם את מבינה את כוונתי….
13/04/2019 בשעה 9:46 #167474אלמונילא פעילגרמו לכך שהתחלתי עם חלי.
אבל בשבילי היו גם כמה רגעים מכוננים.
תאמת עד לא מזמן חשבתי שהמראה החיצוני שלי הוא כמו שהוא ועם 20 ק”ג, פחות 20 ק”ג- מי שיפה יפה ומי שלא לא!!
ה”הארה” הגיעה מסיפור ההצלחה של רון, שלא לא יודעת למה הוא דיבר אלי, התחושה של הברווזון המכוער המשפחתי, ובעיקר התמונות הכל כך שונות.
קיוויתי ועדיין מקווה שברגע שאתמסר בכל כולי לתהליך, גם לי תהיה תמונת אחרי כזאתי יפה ושבעיקר אסתכל במראה ואוהב את מה שאני רואה.13/04/2019 בשעה 9:46 #167475אלמונילא פעילאני תמיד הייתי מלאה ותמיד בדיאטות כאלו ואחרות ותמיד היו נקודות שבירה אבל מה שגרם לי להתחיל את התהליך היה כשראיתי תמונות מאירוע שהייתי בו והייתי בטוחה שאני נראית מדהים אפילו קניתי שמלה מהממת במיוחד לאירוע, ורקדתי ונהניתי ואז ראיתי את התמונות הייתי בשוק כאילו התפיסה של איך נראיתי הייתה שגויה לחלוטין! ושם הייתה שבירה רצינית והחלטתי לקחת את עצמי בידיים קניתי משקל וחטפתי עוד שוק ומשם השאר היסטוריה…
13/04/2019 בשעה 9:46 #167476אלמונילא פעיללי התבשל בראש הרבה זמן שאני צריכה לקחת את עצמי בידיים ולעשות משהו אבל לא ידעתי איזה דיאטה ולא התחשק לי להיכנס לשום משטר כסאחיסטי שובבב עד שהינו באירוע ראינו חבר שהיה תמיד השמן של החברה פתאום ממש רזה ואמר שעשה את חלי ממן וזה…
אחרי יומים שלוש בעלי אמר לי שמכייון והוא מכיר טוב הוא חושב שהמשקל שלי משפיע עלי לרעה מהרבה בחינות ואני עצבנית כל היום ושאני חיבת להפסיק לטפל בכולם כל היום ושאני יתחיל לעשות לעצמי דברים טובים ואז נפל לי האסימון ונזכרתי לגבי חלי ממן הסתכלתי וראיתי שדיאטה לא חיבת להיות מאימת אלא כיפית ומשביעה ביותר נרשמתי לכושר שמאז אני עושה שעתיים ביום ואני ממש מכורה לספורט(גם רשמתי את בעלי לחדר כושר) חוץ מזה שירדתי מאז 10 קילו כל היחסים שלי לעולם השתנו הביטחון עולה אני יותר חברותית לכולם היחסים עם בעלי,סקס ,הילדים שלי נהנים יותר והכל תודות לבעלי המדהים שמכוון אותי לדרכים טובות .
חיבת להודות שהמשקל ממש ממש משפיע עלי בחיים !!! :שמח1:13/04/2019 בשעה 9:46 #167477אלמונילא פעילאם אני משמינה. אני כל החיים זוכרת את עצמי שומרת.
כל אחד צריך לעשות מה שטוב לו :מאושר:13/04/2019 בשעה 9:46 #167478אלמונילא פעילכל החיים שלי הייתי רזה וכל מי שראה אותי היה אומר שאני רזה מדי ושאני צריכה לאכול ואגב אני הייתי מטחנת אוכל, פשוט הייתי אוכלת כל היום במיוחד ממתקים ושוקולדים. אחרי לידה לפני שנתיים וחצי חזרתי למשקלי הרגיל ללא שום בעיה. לפני מספר חודשים ובאופן פתאומי פשוט עליתי 7 ק״ג עניין שהפריע לי מאוד כי כבר כל הבגדים שלי לא עלו עליי ומכרים התחילו להגיד ולשאול מה קרה. מה שעניין אותי זאת ההרגשה האישית שלי שהיתה עלהפנים, אולי עבור הרבה אנשים אני מראית עכשיו בסדר גמור, אבל אם אני לא אוריד משקל ואשמור אולי אמשיך בהשמנה וזה מה שכרם לי להתחיל בהרזייה. אמרתי דייי. לא שההליך קל לי ואני בקושי מרזה . יש לי הרבה מעידות ואני מנסה תמיד שוב ושוב כי אני רוצה לחזור לעצמי ולמשקלי הקודם, אולי לא למשקל הקודם באמת אבל אני צריכה להוריד לפחות חצי או יותר ממה שעליתי
13/04/2019 בשעה 9:46 #167479אלמונילא פעילשל בערך 7-8 קילו מעל המשקל הכי גבוה שהייתי בו, התחלתי להרגיש לא טוב עם עצמי והבגדים כבר היו קטנים עליי אבל בעיקר ההרגשה הנפשית ולא הפיזית שהעיקה עליי. דיברתי על זה עם מישהי בעבודה ובאותה תקופה היא היתה בקבוצה והציעה לי לבוא איתה. משם הכל היסטוריה ומינוס 21 קילו והספירה נמשכת.
13/04/2019 בשעה 9:46 #167480אלמונילא פעילכל החיים בדיאטה שלאחריה (אז לא הפנמתי שלא מדובר בפרויקט חד פעמי) השמנה רצינית בריבית.. כשהמשקל הראה משקל בן 3 ספרות והדיאטנית אמרה למה תתאמצי עשי ניתוח דמעות עלו בעיני והבנתי מה עוללתי לגופי… החבר היה מתוסכל ממני שלא רוצה ללכת לים וכו ונהיתי כבדה גם בנפשי ולבחורה קפיץ כמוני זה הכי לא הולם.
הכבדות, הצרבת הבגדים הלא כיפיים דייייייייייייייייייייייייייי הגעתי לקבוצה אחרי המון לבטים(כמה חודשים שכל שבוע ביום ד' מצאתי למה לא ללכת לקבוצה) ובסוף הגעתי. היום 11 קילו פחות מבסוטה וממשיכה לצעד לעתיד קליל ושמח13/04/2019 בשעה 9:46 #167481אלמונילא פעילאף פעם לא הייתי רזה אבל התנודות שלי היו בין 5 ל-7 ק”ג ודוקא סיגלתי לעצמי הרגלים טובים כמו לא להחזיק שום ממתקים בבית, לחם מלא, לא מטוגן, לא סוכר בשתייה ועוד. אחרי שהתחתנתי ונולדו לי בבת אחת שני ילדים היו לי המון התמודדויות כולל בעל שהכניס המון “אוייבים” לבית ופשוט שחררתי כל רסן ומשהו בי כאילו כל הזמן רצה לבדוק מה יקרה אם אשמין עוד. שכנעתי את עצמי שלהיות שמן זה בסדר ועליתי 30 ק”ג!!! כאמור 30 ק”ג מעל משקל בסדר, לא רזה….
הרגע המכונן שלי, שאני מאמינה שהגיע אחרי שחייתי בתיסכול ובושה מתמידים גם אם לא הודיתי בכך, היה שחליתי בהתקררות וסינוסיטיס וראיתי איך הגוף שלי מתמודד בקושי עם המחלה, הקאתי הרבה ומן הסתם לא אכלתי ובאה לי מעין צעקה מהגוף ואזהרה שאני חייבת לעשות מעשה כי אחרת אאבד את הבריאות שלי. בעקבות המחלה שארכה שבוע וקצת רזיתי כמה ק”ג ומייד אחר כך ללא דיחוי הצטרפתי לקבוצה של חלי ממן והרגשתי חדורת מוטיבציה מאד. עדיין. אני 10 ק”ג פחות וכבר מרגישה קלה בהרבה, מקבלת מחמאות וזה כייף!!!13/04/2019 בשעה 9:46 #167482אלמונילא פעילתמונה.. אחת… הספיקה לי להבין שאני חייבת לקחת את עצמי בידיים. הייתי בטוחה שאני שמנמנה ולא יותר. התמונה ניפצה לי את האשלייה. וטוב שכך.
ממליצה לכולם להצטלם. רק כך אפשר לראות את האמת לאמיתה -
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.