סוף סוף קניתי את הסקיני פסטה וממש בא לי שתהיה לי חוויה חיובית עם הוצר הזה (בעיקר כי זה חינמי :מאושר: )
למישהי יש המלצות? איך לבשל? איזה רוטב?
תודה! וסופש חלק!
בסיר טיגנתי עם כפית שמן בצל גדול. לאחר הזהבה הוספתי 2 חבילות פטריות שמפיניון (אפשר חתוכות, אפשר את השלמות.. מה שרוצים. לאחר שהן התבשלו, הוספתי רסק עגגבניות שעשיתי בעצמי + 2-3 עגבניות חתוכות לקוביות. הוספתי גם גזר, אפשר להוסיף גם קישוא ותבלינים: כמון, כורכום, מלח ובזיליקום (כדי שיהיה טעם כמו של רסק עגבניות מקופסא). בסוף הכנסתי שעועית ירוקה (או צהובה) קפואה. בישלתי וכמה דקות לפני שהורדתי מהאש, הוספתי את הסקיני פסטה.
משביע מאודדדדדדדדדדדד! לבריאות =]