חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
  • This topic has 4 תגובות, 5 משתתפים, and was last updated לפני 7 שנים by אלמוני.
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

כמה זמן לפני ספורט יש לאכול ומה?
    כמה זמן אחרי ספורט יש לאכול ומה?
    ואיך זה משתלב עים התוכנית?

אלמוני
    לא פעיל

אין באמת קשר לגיל, אנחנו רוצים להיות מחוברים ושלמים עם עצמינו בכל גיל 🙂
    חוץ מזה אני כבר אחרי לידה ודווקא בגלל שצעירה אני רוצה להתרגל מעכשיו לאורח חיים וכושר שמתאים לגוף שלי.
    אני הרי הולכת להשאר איתו לימים ושנים ארוכות 🙂

מאמני ספורט לא מגלים את אמריקה לצערי, כל מה שיש להם להגיד יש בשפע באינטרנט,
    כולל תוכניות אימונים, כולל אתגרים לאיזורים ספציפיים וכל הקשיקשתא הזו.

בכל מקרה תודה על המענה שלך 🙂
    אני כנראה אמשיך לחקור עוד דרכים ועוד דרכים עד שאני אצליח להיפטר משומן עודף 🙂

אלמוני
    לא פעיל

האמת שלא חשבתי על הפתרון של בריכה אבל בכל מקרה אני לא מרגישה בנוח עם הגוף לי בבגד ים, מעדיפה לחכות עם זה.. וספורט מאוד אהבתי פעם ואני נהנת רק שהגוף שלי נראה לי קיבל קצת טרואה אחרי שנה וחצי בלי ספורט חחח אבל לא נורא אני כרגע עושה הפסקה של שבוע ואז אחזור לאימונים בעצימות נמוכה ולאט לאט אכנס לכושר :שמח1:

אלמוני
    לא פעיל

היום סוגרת חןדש בדיוק לדיאטה.
    הבוקר שקלתי את עצמי (שוקלת כל חמישי על הבוקר) וראיתי שאני תקועה בדיוק על אותו המשקל משבוע שעבר.
    אני משלבת ספורט ולא נשברתי אפילו פעם אחת
    מה אני עושה?

אלמוני
    לא פעיל

בזמן פעילות גופנית אכן שרירים נבנים…..אך שים לב לאבל הגדול….על מנת לבנות שריר צריך לעשות הרבה ספורט….שריר לא נבנה כל כך מהר אחרת כולנו היינו שרירים מכל “הספורט” שאנחנו עושים….במרבית המצבים כשעושים ספורט כפי שצריך הגוף בונה אכן יותר מסת שריר אך יש לזכור שמסת שריר גם שוקלת יותר מאשר מסת שומן אך בת בבת ככל שיש יותר שרירים בגוף כך הגוף שורף יותר קלוריות…אז במקרה הכי גרוע תהיה עצירה של שבוע אחד ולאחר מכן ירידה יפה…
    בהצלחה
    איה

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות