חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

היי, אני רוצה להתעמל בבית כי אין לי אפשרות ללכת לחדר כושר
    בעיקר לחטב את הירכיים והבטן בדגש על ירכיים , בשלילוב אירובי.
    יש למשהו המלצות על סרטונים , אפליקציות , או משהו בסגנון

תודה לעונים 🙂

אלמוני
    לא פעיל

אופציה ראשונה, להזמין מאמנת כושר שתבוא באופן חד פעמי (אם את לא יכולה להרשות לעצמך 2-3 פעמים בשבוע, שזה הכי כייף) ותבנה לך אימון אינטרוולי פונקציונלי (שזה אומר שהאימון משלב גם כוח וגם אירובי להשגת תוצאות מירביות ושריפת קלוריות במקביל לעבודה על כל שרירי הגוף וחיזוק הגוף).

את מתארגנת על כמה עזרים כמו משקולות, רצועה, כדור, דילגית. אני השקעתי גם במדרגה (ההשקעה הכי טובה שעשיתי השנה). המאמן/ת בונה תוכנית שאת עושה לבד 2-3 פעמים בשבוע. ומדי כמה חודשים משנים גם בשביל לא להשתעמם וגם בשביל לבלבל את הגוף קצת… שלא יתרגל.

אופציה שניה: ביו טיוב יש המון אימונים. אני, באופן אישי,אוהבת את האימונים של jillian michaels , המאמנת של biggest loser, – יש אימונים ממוקדים לכל אזור בגוף . אימונים לשריפת שומנים. האימונים באורכים שונים (15 דקות, 30 דקות, וכו') ואת בוחרת מה שמתאים לך.

אופציה שלישית: באפליקציה באייפון nike training , יש מלא אימונים לצרכים השונים (גם: שריפת קלוריות, חיטוב, אימון פונקציונלי שכל תרגיל עובד על כמה קבוצות שרירים. גם פה אפשר למצוא אימונים של 15 דקות, 30 דקות, 45 דקות וכו'). אחי ספורטאי, והוא הכיר לי את האפליקציה הזו. יש לך שם תמונות של כל תרגיל – איך לבצע. ואפילו מוזיקה… 🙂

נראה לי שאת מסודרת :שמח1:

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות