חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

היי שבוע טוב לכולם האמת רציתי לעדכן שאני ממש אבל ממש על סף ייאוש!!! חודש אני תקועה מאה גרם למטה מאה למעלה
    בזמנים כאלה אני פותחת וסוגרת את המקרר ולא אכפת לי מכלום ממלאת לי את הצלחת מכל טוב ואז לפני הביס מהמזלג…אני עוצמת עיניים וחושבת על התהליך שאני עוברת ושוב נלחמת עם עצמי עד שלבסוף פשוט מעיפה את הצלחת ממני ולא אוכלת אותה ואוכלת ירקות או מרק ..גאה בעצמי לכמה דקות ואז שוב אותה מלחמה נמאס לי !!נמאס לי להתקע ככה!!! למה זה אני לא מבינה זה פשוט שובר אותי אני עושה הליכות ארבע פעמים בשבוע אוכלת את הדף וכלום!!!

אלמוני
    לא פעיל

התהליך והתפריט הוא לכל החיים, אז עכשיו את בתקופה שאת לא ממש רואה ירידות אבל בוודאות שומרת על המשקל וממשיכה באורח החיים הבריא. קחי את הזמן, ההצלחה לא נמדדת רק בתוצאת המשקל בסוף השבוע/החודש אלא בהתמדה 🙂 ואני בטוחה שאת התוצאות על ההתמדה שלך את עוד תראי.
    דרך אגב יכול להיות שאת מורידה בהיקפים אך לא במשקל בשל עלייה במסת השריר בגוף.

אלמוני
    לא פעיל

היי י.פ…
    אני מבינה את הקושי ואת ה”נמאס”…
    אבל לעיתים הגוף בוחן אותנו..כמה אנחנו חזקות ורוצות…
    ולעיתים מבחינה פיזיולוגית הוא רוצה גם לנוח..זכותו..
    ערכי בתקופה הקרובה רישומים והגישי למנחה שלך..גווני את האוכל..את הפעילות הגופנית..שתי הרבה מים…הפסיקי להטריד את מוחך במחשבות על אי ירידה…ואי קבלת תוצאות…
    ויהיה בסדר..התוצאות יגיעו..לעיתים הן קצת מתעכבות..
    בהצלחה, מאמינה בך !

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות