שלום לכולם.
אני חדשה בתכנית- פחות משבוע בקבוצה.
מה לגבי שבת? אנחנו אוכלים בשבת 3 ארוחות.
אחת בשישי בערב והשניה בשבת בבוקר.
כל ארוחה כוללת דגים ועוף, ואנחנו ממש מקפידים לאכול את זה.
כמובן, חוץ מסלטים, חלות ותוספות.
איך אני אוכל לסדר את התפריט של הימים האלה בלי לחרוג?
כמובן שאוכל רק סלטים חיים, דגים שמתבשלים בצורה לא שמנה ועוף ללא עור.
אנא תשובתכם.
אנחנו מתחילים בתקופה של חג-שבת-חג-שבת.
היי חני…
מצד ימין נמצאים תפריטי שישי שבת…
אני ממליצה שתאכלי כמנת חלבון גבינה בשתי ארוחות 60 גרם דג ובארוחה אחת מנה בשרית כמו שצריך 150 גרם בשר…
להבא, שאלות הקשורות למזון בפורום מקצועי..
חג שמח