חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

שלום רב,
    כמה קלוריות יש בתפריט סנדוויצים?
    מדוע אפשר לעשות אותו רק 3 פעמים בשבוע? הרי גם בתפריטים האחרים תמיד אפשר להחליף פחמימה ב 2 פרוסות לחם קל כך שזה אותו הדבר יוצא

אלמוני
    לא פעיל

בעיקרון הוא נועד לכולם.
    זה לא נכון שהתפריט דומה לתפריט הרגיל אם את מחליפה לחם ברגיל, כי בתפריט יש אך ורק כריכים, וברגיל יש מנות ביניים שלא כוללות מנות פחמימה.

אלמוני
    לא פעיל

היי מירי…גם לי קוראים מירי וממש קטע ..גם אני אתמול העלתי שאלה בנושא תפריט הסנדוויצ'ים…ממש טלפתיה בין שתינו.
    אני רוצה לציין שאתמול עשיתי את התפריט והיה לי ממש כייף ואחרי שראיתי שלא ענו לי פה בפורום על השאלה שלי ..התקשרתי למנחה המהממתתת שלי והיא ענתה לי בהסבר מלא ומפורט.
    תפריט הסנדוויצים אכן מוגבל ל- עד 3 פעמים בשבוע אבל תלוי גם באיזה תפריט את ..לי בתפריט 1200 אין לך כל הזמן ת האפשרות של של סנדוויץ..יש לך את ארוחת הביניים של הפרי ויש את ארוחת הביניים בערב שזה פרי או פחמימה שזה באמת 2 פרוסות לחם אבל בלי כלום (קשה לי לחשוב מישהי שאוכלת סתם לחם קל בלי כלום..עדיף פרי או חטיף של חלי במקום הלחם) אבל לתשובה יותר מקצועית ועיניינית עדיף שתשמעי את אורנה או תפני למנחה שלך. :מאושר:

אלמוני
    לא פעיל

קצת פחות מ-1200. אבל הוא מתאים ל-1200 ו-1500 (לגבי 1800 אני לא בטוחה).

כי הוא דל בפחמימות ומשעמם, ולא מגוון.

אכן אפשר מכל ארוחה שיש בה פחמימה לעשות סנדביץ.

דעתי האישית- סוגרת בסוף החודש שנתיים בתכנית, עשיתי את התפריט הזה בדיוק יומיים.
    לא התחברתי אליו, לא אהבתי את זה שבקושי יש בו פירות. הכריכים שאפשר לעשות בתפריט הרגיל יכולים להיות הרבה יותר שווים. אבל זו רק דעתי.

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות