חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

חביתה מביצה וחלבון חינמי, לכפל במחבת כם פרוסת גבינה צהובה 5% בפנים (כמו טוסט). למרוח בפיתה קלה כף מיוקל, להכניס חביתה ולדחוף מקלות מלפפון וגזר. ארוחת ערב – מעדן!
    ארוחת בוקר: פיתה קלה עם 2 כפות ריקוטה של שומרון (מעולה) עם אנטיפסטי מעיגולי זוקיני דקיקים צלויים במחבט ללא שמן, רק מלח ותיבול. אתן לא מבינות איזה מעדן!
    פיתה קלה עם פסטו ו90 גרם צפתית – ארוחת ערב
    רוטב שהוא מנת שומן לפחמימה מרובעת (כמו ניוקי)- 70 ג שמנת אלפרו 5%, קוביות זוקיני, תבלין מסאלה הודי, שקית סוכרדיאט, מעט מלח. פשוט טעים למות!אפשר גם עם תרד ועם פטריות.
    פחמימה מרובעת טעימה ומשביעה: דוחן לבשל במים עם טיפה אבקת מרק וקוביות דלעת. 2 כוסות של תענוג ומפוצץ לכל היום! ועוד תוסיפו לזה טחינה וסלט ירקות!
    אני מכינה גם ירקות בתנור או במיקרו בקופסא מיוחדת לבישול ארוך – דלעת, קישוא, במיה סנפרוסט, ברוקולי, דלורית וכו' מכינה רוטב מכפית טחינה ומים קצת דליל, שופכת מעל, יוצא מדהים!
    זה בינתיים… אני כל כך מתרגשת כשאני מוצאת שילוב חדש וטעים שמתאים לתכנית. זה מאפשר לי להתמיד ולשמור. אז אני רוצה שתהנו גם אתם ואולי תשתפו אם יש לכן חידוש משלכן!!!

אלמוני
    לא פעיל

לפני כמה זמן את הרוטב שמנת עגבניות שהוא מנת שומן.
    אותו הסיפור עם השמנת אלפרו… יוצא ממש טעים.

בעקרון עושים רוטב לשקשוקה עם בצל שום ועגבניות, ואחרי בישול קצר מוסיפים 70 מ'ל שמנת אלפרו. תבלינים גם כמובן. על 2 כוסות פסטה זה מעדן 🙂

אלמוני
    לא פעיל

נשמע מעולה

אלמוני
    לא פעיל

:אוהב:

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות