היי מיטול……
אני תמיד אומרת שלפי הסנדוויץ שאדם מכין לו, אני בוחרת האם להתארח אצלו או לא..:))
בכל מקרה, יש שתי אופציות לעשות כריך “מעפן” של שתי פרוסות עם הממרח או “לפוצץ” אותו כמו שעושים בארומה…ולכן אני מכינה אותם ענקיים, כשרק מלהביט בהם אני שבעה..:)
לדוגמא בא.בוקר:
1. שתי פרוסות(לעיתים אני אף הופכת אותם לצנימים, לוקח יותר זמן ללעוס ויש הרגשה של ביסלי, בגלל הקרנצ'יות)..או פיתה קלה של אליס…
2. מורחת שכבה של 2 כפות גבינה(רצוי סימפוניה 5% בכל מיני טעמים)
3. שכבה של פרוסות עגבניה דקות.
4. שכבה של פרוסות מלפפון דקות.
5. שכבה של חצילים/פלפלים (אשר מראש קליתי בגריל).
6. שכבה של בצל (אנשים לא מתקרבים אליי, אבל אני מתה על זה:)
הוא יוצא ענקי וכדי ששום “חבר” לא יברח, אני אוטמת אותו היטב בניילון נצמד שקוף או נייר כסף.
(לא.ערב את יכולה לעשות בדיוק אותו דבר רק בתוספת של פרי).
אופציה שנייה לא.ערב למשל אותו דבר בדיוק רק עם ביצה קשה בפנים או חביתה שהכנתי מבעוד מועד, או פסטרמה או טונה.
בתיאבון וסופשבוע קסום
איה