חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #28265
    אלמוני
    לא פעיל

    אני מבקשת ממשתתפי הפורום רעיונות לכריכים טעימים שמתאימים לארוחת בוקר ועשר…אני סטודנטית וזה צריך לה;שביע במהלך היום…ארוחת צהריים אני כבר אוכלת מסודר..אז רק עד לשם…כמו כן בעשר אני לא אוכלת חלבון חלב כי זה אני מעדיפה בארבע כשאני מסיימת ללמוד..אז זה רק לחם ופרי..אולי מנת שומן..(הפכתי ארוחת עשר עם ארבע…) תודה!!!

    #28266
    אלמוני
    לא פעיל

    היי מיטול……
    אני תמיד אומרת שלפי הסנדוויץ שאדם מכין לו, אני בוחרת האם להתארח אצלו או לא..:))
    בכל מקרה, יש שתי אופציות לעשות כריך “מעפן” של שתי פרוסות עם הממרח או “לפוצץ” אותו כמו שעושים בארומה…ולכן אני מכינה אותם ענקיים, כשרק מלהביט בהם אני שבעה..:)
    לדוגמא בא.בוקר:
    1. שתי פרוסות(לעיתים אני אף הופכת אותם לצנימים, לוקח יותר זמן ללעוס ויש הרגשה של ביסלי, בגלל הקרנצ'יות)..או פיתה קלה של אליס…
    2. מורחת שכבה של 2 כפות גבינה(רצוי סימפוניה 5% בכל מיני טעמים)
    3. שכבה של פרוסות עגבניה דקות.
    4. שכבה של פרוסות מלפפון דקות.
    5. שכבה של חצילים/פלפלים (אשר מראש קליתי בגריל).
    6. שכבה של בצל (אנשים לא מתקרבים אליי, אבל אני מתה על זה:)
    הוא יוצא ענקי וכדי ששום “חבר” לא יברח, אני אוטמת אותו היטב בניילון נצמד שקוף או נייר כסף.
    (לא.ערב את יכולה לעשות בדיוק אותו דבר רק בתוספת של פרי).
    אופציה שנייה לא.ערב למשל אותו דבר בדיוק רק עם ביצה קשה בפנים או חביתה שהכנתי מבעוד מועד, או פסטרמה או טונה.

    בתיאבון וסופשבוע קסום
    איה

    #28267
    אלמוני
    לא פעיל

    הי
    אני מכינה סנביץ כל פעם שונה
    כפית מיונז
    פרוסה פסטרמה
    מלפפפון חמוץ
    עלי חסה
    עגבניה חתוחה דר
    פרוסה עליונה מיונז פרוסה תחתונה חרדל
    סוף הדרך
    2
    סנביץ אם קוטג
    מלפפון רגיל פרוס
    עגבניות
    פלפל אדום
    אני אוהבת בסנביצים תמיד לאוסיף עלים של חסה
    אני כל הזמן מגוונת את סנביצים שלא יהיה משעמם
    תצחקי לפעמים אניאוהבת שיהי צבעוני
    שורה שורה של כל ירק בצבע אחר
    זה השיגעון שלי
    בהצלחה

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות