אני מאוד אוהבת סלמון אפוי לכן החלטתי לנסות מעושן בשביל הגיוון. קניתי השבוע בפעם הראשונה מעושן ולא הבנתי איך להשתמש בו. אוכלים אותו חי?
הוא מעושן.. ככה אוכלים אותו למיטב ידיעתי
עם ירקות. הוא משמש כחלבון במקום למרוח חלבון אחר על הלחם. מאד טעים!
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.
*שם מלא
אימייל
*טלפון
נושא הפנייהתמיכה טכניתשירות לקוחותלמידע והצטרפותלרכישה בחנות המוצרים שלי
אני מאשר/ת קבלת דיוור, מבצעים ומידע שיווקי ופרסומי מחלי ממן מדיניות פרטיות משתמשים
מחכה לשמוע ממך