בהנחה שהרוטב בצד, המרכיבים הלא חינמיים היחידים הם עוף ותפו”א.
אם מוותרים על הלחם, אז יש לנו כאן מנת חלבון ומנת פחמימה, בעצם זה אין שום בעיה והכל עניין של כמויות.
100 גר' עוף – זה 5-6 חתיכות בינוניות להערכתי. לגבי תפוחי אדמה, לפי התמונה מדובר בתפוחי אדמה גמדיים שניתן לאכול מהם בערך שלושה. ברור שהכמויות בסלט גדולות יותר ולכן צריך לעשות קיצוצים, אין מה לעשות.
הדבר היחיד הבעייתי הוא שגם העוף וגם התפו”א בוודאי מוקפצים בקצת שמן, השאלה היא כמה. אם תפוחי האדמה נוצצים מדי הייתי מוותרת על הרוטב ומחשבת את זה כמנת שומן.
לכאורה מדובר בשדרוג אבל אני הייתי מעדיפה את סלט העוף הישן והטוב ואוכלת עם לחם קל :קול: לחם יותר משביע לדעתי.