פורסים חציל לפרוסות עבות,מפזרים מלח פלפל וקולים בטוסטר עם תרסיס שמן. בקערית מערבבים רבע כוס חומץ,כף גדושה פפריקה מתוקה, צ'ילי חריף לפי הטעם,מלח ומעט כמון. טובלים את החציל הקלוי מפזרים כוסברה קצוצה,בתיאבון. בכדי שהחציל לא ידבק מרפדים בנייר אפייה/כסף את הטוסטר
אנסה לקראת סופ”ש תודה
משאירים את החציל בתוך הרוטב או רק טובלים משהים קצת ומוציאים?
רעין מצוין. צ'ילי חריף את מתכוונת לרוטב שקונים מוכן או לפלפלים אדומים?
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.
*שם מלא
אימייל
*טלפון
נושא הפנייהתמיכה טכניתשירות לקוחותלמידע והצטרפותלרכישה בחנות המוצרים שלי
אני מאשר/ת קבלת דיוור, מבצעים ומידע שיווקי ופרסומי מחלי ממן מדיניות פרטיות משתמשים
מחכה לשמוע ממך