אחד המתכונים המדהימים שאמצתי בחום .
בבלוג של גיא הוא העלה בפעם האחרונה את הסלט הזה שהפך ללהיט והוא מתאים מאוד לשולחן הסדר.
הגרסה שלי (מאוד דומה לגרסה של גיא)
שלושה שורשי סלרי קלופים וחתוכים לקוביות.
שני שומרים גדולים חתחוכים לקוביות כולל החלק הקשה.
חמישה גזרים גדולים -חתוך לפרוסות בעובי ש1-2 ס”מ .
מיץ משני לימונים גדולים.
3 כפות כמו סוכר.
כף מלח
1-1.5 כוסות מים גדולות.
להרתיח בסחיר גדול כ20 דקות אבל לא לתת לחומרים להתרכך.
אוכלים קר ונהנים מכל ביס.
ותודה ענקית לגיא.
אפיו בספרדית,ספניולית ,איטלקית =סלרי.
משה