היי רציתי לדעת האם ניתן לאכול ציפס/ שניצל שנעשה בסיר כזה עם חצי כף שמן לכמות של 2-3 שניצלים וכ2 תפוחי אדמה ולהתייחס לנל כאל חזה עוף ופחמימה רגילה (תפוח האדמה ופירורי הלחם..) ?
מה לגבי ציפס קפוא מוכן (ללא הוספה נוספת של שמן) 6% שומן ו150 קלוריות ל100 גרם איך ניתן להתייחס אל המנה?
הסיר טיגון ללא שמן יכול להכין אחלה צ'יפס מתפוח אדמה עם שפריץ שמן ולא באמת צריך חצי כף שמן.
אם בכל זאת ברצונך להשתמש בשמן- כפית שמן כמנת שומן
שניצל לא קיים בתוכנית- גירסה שכן יכולה להיות בתוכנית היא 150 גרם חזה עוף לפני בישול כמנת חלבון בשר, חלבון ביצה זה חינמי וכף פירורי לחם כמנת פחמימה.
צ'יפס קפוא זה צ'יפס שעבר טיגון והוקפא לכן גם זה לא בתוכנית.