בכל התשובות של אורנה היא מתייחסת לסירופ מייפל כ”סוכר”.
אבל כשהיא אומרת שזה “סוכר” היא מתכוונת לסירופ בטעם מייפל.
המוצר האמיתי הוא “סירופ מייפל” שמיוצר אי שם בקנדה .(ואין בו שום תוספת של מרכיבים , 100 אחוז מייפל מהעץ)
עכשיו,כיצד מחשיבים את הסירופ מייפל האמיתי ?
מצטער על הזלזול .. אני מגיע ממשפחה אמריקאית :אוהב:
ועוד שאלה .. במהלך החיפוש בפורום עלה השם של החברה: https://www.waldenfarms.com/index.html
שמייצרת רטבים דלי קלוריות..
אין אותם בארץ ,אבל השאלה כיצד מחשיבים אותם..