חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 1 תגובות (מתוך 1 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

היו היה מלך ולו שני בנים תאומים. למרות שנראו זהים לגמרי, היו שונים זה מזה באישיותם כמו שהלילה שונה מהיום. אחד היה פסימי אדוק והשני אופטימי חשוך מרפא.
    כשהגיעו לפרקם, אביהם המלך החליט שהגיע הזמן לפקוח את עיניהם אל הצד השני של החיים וקבע לעשות כן באמצעות מתנות שייתן להם
    עבור הפסימי, הלך המלך אל התכשיטן המלכותי. “אני רוצה לתת לו את השעון המשובח ביותר שנבנה אי פעם”, הוא אמר. “הכסף לא משחק תפקיד. אבנים יקרות, יהלומים, זהב, פלטינה,כל החומרים הכי טובים. אני רוצה שהשעון יהיה מוכן בזמן ליום הולדתו.”
    עבור האופטימי, הלך המלך אל הגנן של הארמון. “כשיתעורר בבוקר של יום הולדתו, אני רוצה שיראה לרגלי מיטתו ערמה ענקית של זבל סוסים.”
    הגיע יום ההולדת. בציפייה רבה הלך המלך אל בנו הפסימי. הוא מצא אותו יושב על מיטתו, שקוע בדיכאון עמוק ובידו שעון נפלא. “מה דעתך על המתנה שלך?” שאל המלך. “בסדר,” ענה הפסימי. “אבל האמת היא שהשעון די מצועצע. וגם אם לא היה כזה, הוא מסוג הדברים שנגנבים או הולכים לאיבוד. חוץ מזה, הוא עלול להתקלקל…”
    המלך שמע מספיק והלך אל בנו האופטימי אותו מצא מרקד מרוב שמחה. כשנכנס אביו אל החדר, הבן רץ אליו וחיבק אותו בלהט. “תודה רבה, אבא, תודה רבה! זה בדיוק מה שרציתי!” האב הנדהם והמבולבל שאל את בנו על מה הוא מודה לו.
    “מה זאת אומרת על מה אבא? על הסוס כמובן!”

חשבתי שיש לסיפור הזה מסר ממש יפה על איך כל אחת בוחרת לעבור את התהליך, באיזו צורה להסתכל עליו, ועל החיים באופן כללי. מקווה שתמיד נצליח להסתכל בדרך של הבן האופטימי :מאושר:

שיהיה המשך שבוע מוצלח!!
    :אוהב: :אוהב: :אוהב:

מוצגות 1 תגובות (מתוך 1 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות