חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

בוקר טוב בנות יקרות!!!
    אתמול הייתי באטרף של רעב ולאחר שסיימתי לאכול את ארוחת הערב , ילדי התחילו לריב , אני מעצבים פתחתי שקית “קבוקים”
    והכנסתי אחד לפה , הבן שלי ראה את זה וצעק לי אמא תוציאי מהפה אסור , חבל שתחזרי להיות שמנה , אמרתי לא תעזוב אותי , שיגעתם אותי ולא מענין אותי וברגע שנגסתי נשברה לי השן.
    איזה עונש הא!!!! והבן שלי אמר לי אמא מגיע לך!!! אסור היה לך לאכול דבר משמין ותראי מה קרה לך , לא חבל , ושתבינו מדובר בילד בן 10.
    בקיצור יש לי כאבי שיניים חזקים וכל זאת מחזירות.
    שיהיה לכן יום טוב
    משרה

אלמוני
    לא פעיל

איזה סיפור מדהים זה רק מוכיח שהכל מלמלעה את לא ההית צריכה לאכול את הקבוקים אומנם זה יצא בצורה כזו אבל תסתכלי על הכוס המלאה חסכת מלא קלוריות ולא נדבר על רגשות האשם אז קחי את זה ברוח חיובית ותחייכי

בהצלחה…..

אלמוני
    לא פעיל

בדיוק כמו שכתבת: “החטא ועונשו” קרה לי מקרה דומה אבל עם מסטיק בזוקה (הרגילה של פעם) , כל כך התחשק לי לטעום ממנו שאיך שהכנסתי אותו לפה נשברה לי השן, הוא היה מאד קשה לכן זו התוצאה… למדתי לקח ומאז רק בזוקה של MUST נכנסת לפה שלי.. וכל הכבוד לבן שלך.. זה אומר שאם אנחנו עצבנים על משהו לא צריך לרוץ לאוכל, אפשר לשתות איזה תה קמומיל מרגיע.. אז מקווה שהכל יסתדר עם השן ובטוחה שלמדת מהמקרה הזה המון. אז תתקני את הנזק והכל יסתדר, נשיקות, תמי

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות