חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

שלום לכולם וחג שמח 🙂 אני בת 31 , הייתי בתוכנית של חלי ממן לפני 8 חודשים בערך .. התחלתי לרדת במשקל וסוף סוף ראיתי את תוצאות , אך ברגע השיא .. גיליתי גוש בשד ולאחר בדיקות מהירות התגלה (תוך כדי זה שאני בתוכנית של חלי) שיש לי סרטן השד ,הייתי במשבר והפסקתי להגיע לתוכנית , התחלתי טיפולים כימותרפיים שכללו סטרואידים (מנפחים) שהעלו את כ-ל מה שירדתי … היום , אני באמצע התהליך .. ורוצה לעשות שינוי , מצד אחד מאודד רוצה לחזור לקבוצה של חלי ממן . מצד שני אנשים מציעים לי טבעונות (כי חלבי ובשרי לא בריא במצבי ..) ומציעים לי להוריד סוכרים לגמרי (כי סוכר מזין את הסרטן) . אני אובדת אצות ! רשמתי את ההודעה בתקווה שאולי מישהי מהבנות / אורנה .. תדענה לכוון אותי , לייעץ . אני רוצה לחזור לקבוצה ומאוד מתלבטת מה אתן חושבות ? תודה לכולכן , ורק בריאות !

אלמוני
    לא פעיל

כולי תקווה שאת לקראת החלמה. שולחת אלייך איחולי רפואה שלמה. חזקי ואמצי.
    גם אני בתוכנית של חלי ממן ואני טבעונית, מאותם טעמים בדיוק שציינת. כשתרשמי לקבוצה צייני בפני המנחה שאת טבעונית והיא תיתן לך תפריט טבעוני. באמצעות בחירה בתחליפים ראויים, את יכולה לחיות בלי סוכרים בכלל.
    ממליצה לך בחום להירשם שוב לקבוצה, כי הקבוצה נותנת מסגרת, עוזרת למשמעת ומדרבנת את הירידה. יחד קל יותר.
    מחזקת אותך ומחזיקה לך אצבעות. 🙂
    איילה

אלמוני
    לא פעיל

אין לי דרך לאתר אותך… זו כתובת המייל שלי, מוזמנת ליצור איתי קשר ולהשאיר לי טלפון שאוכל לחזור אליך.
    יצאנו לחופשת חג (וחול המועד) בקבוצות ובמשרד ולכן לא אוכל לבקש ממך להתקשר למשרד, כתבי לי למייל. אורנה, [email protected]

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות