חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

שלום לכולם
    אני לא מאד פעילה פה בפורום אבל אחרי הרבה הרהורים ואי שקט נפשי רציתי לשתף את הסיפור הבא-

קוראים לי נועה ולאחרונה נכנסתי לשמירה אחרי שהורדתי קרוב ל10 קילו במשך חצי שנה.
    יש לי בן זוג כבר יותר מארבע שנים. אבא של חבר שלי שוקל 150 קילו, אימו שוקלת 100 וחולה בסכרת.
    חבר שלי מאז ילד חי יומיום בדאגה להוריו, צנתורים שעבר אביו והתקף לב שעברה אימו. הטראומה הייתי כה גדולה שמהיום שאני מכירה אותו
    הוא לא ישן שינה רגועה בלילות ותמיד מנקרת לו דאגה בלב ( רק אציין שהוא עצמו רחוק מלהיות במשקל עודף).
    בקיץ האחרון הוריו טסו לחופשה במוסקבה, יום לאחר שנחתו שם, בשבת בבוקר, חבר שלי קיבל שיחת טלפון
    שבישרה לו שאביו נפטר בבית המלון כתוצאה מדום לב.
    למה אני משתפת את כולכם?
    כי כולנו נאבקים במשקל, והכי חשוב זה שנעשה זאת בשביל עצמנו.
    אך כולנו גם חשובים למישהו אחר- הורה, ילד, אחות, חבר…. אז פעם הבאה שאתם נשברים
    ועל סף פרישה תזכרו שיש מי שסומך עליכם.
    לא רק להיות רזים ולהיכנס לג׳ינס סקיני אלא בעיקר להיות בריאים וזאת לדעתי המטרה הכי חשובה פה.

אני עוד לא אמא אבל רוב המתשתתפים בחלי ממן הם הורים/ הורים לעתיד,
    אז בבקשה תהיו בריאים למען ילדיכם הנוכחיים והעתידיים.
    שיהיה לכולנו שבוע טוב ותודה שפיניתם מזמנכם לקרוא.

נועה.

אלמוני
    לא פעיל

ממש נגעת לליבי עם הסיפור שלכם.
    אני לגמרי מזדהה עם החששות הבריאותיים. אבא שלי גם בעודף משקל ולמעשה התחיל איתי את התכנית אבל לא ברור לי אם הוא כן מקפיד, לפחות קצת.

מאחלת לך רק בריאות בעתיד.

אלמוני
    לא פעיל

גם אמא שלי, שהיתה בעודף משקל רוב חייה, הורידה 30 קילו רק אחרי שמבחינה רפואית התחילו לצוץ להן בעיות שלא היו בעבר. אני מסכימה עם נועה שהמטרה העיקרית שלנו צריכה להיות הבריאות שלנו, ולא לחכות לגיל 50 אלא לקום עכשיו ולשנות את אורח החיים. כי אורח חיים לא בריא לא משפיע לרעה רק עלינו, אלא גם על כל הסובבים אותנו!
    כל הכבוד לך נועה על השמירה ועל הרצון להשפיע על עוד אנשים!
    בהצלחה לכולם!

אלמוני
    לא פעיל

על השיתוף, הכנות, החשיפה.
    אין ספק שהכי חשוב זה שנדע לכבד את עצמנו, לאהוב ולהעריך את גופנו.
    חשוב שנהיה בריאים עבור ילדינו והורינו כאחד.
    איינשטין אמר שהדרך הנכונה לחנך בני אדם הוא פשוט להיות להם לדוגמא,
    אין ספק שאם נשכיל ליישם נגדל גם דור איכותי יותר, מסור יותר, ובריא יותר.
    תודה נועה

אלמוני
    לא פעיל

נועה , ראשית צר לי לשמוע את סיפורך ומשתתפת בצערכם . גם אני בדיעה שקודם כל המטרה הראשונית היא בריאותית לפני התהליך סבלתי מלחץ דם בשמיים ונאלצתי ליטול כדורים וזה בעיקרון דחף אותי לעשות את השינוי ובהחלט עם “נשירת ” הקילוגרמים לחץ דם התייצב וכיום אני לוקחת כדורים במינון נמוך בתקווה שלאט לאט אגמל כלל . זה שחל שיפור משמעותי במראה וכל בגד מונח ונראה טוב , זה רק בונוס !!אז הרבה בריאות ובהצלחה 🙂

אלמוני
    לא פעיל

תודה רבה לך על השיתוף של הסיםור האישי שבטוח נגע בכל מי שמכיר אותו
    אני מתחברת לסיפור הזה בקטע שתמיד שואלים אותי בכמה זמן אני כל כך לא מייחסת לזה חשיבות כי אצלי כבר היתה המלצה לניתוח והנה בכוחות עצמי ובעזרת חלי המדריכה והקבוצה התרחקתי מהמשקל הנורא ההוא
    לפני הכל מדובר אכן בבריאות וצריך להזין עצמנו טוב מבפנים!
    תודה והרבה בריאות לך לחבר ולכל המשפחה ושתדעו רק שמחות אמן
    :אוהב:

מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות