היי חברים וחברות הפורום המדהים שלנו!
אז בדרך כלל אני כותב את סיכום השבוע שלי ביום שישי אבל בשישי הקודם לא הסקפתי ואז בשבת אמרתי טוב אני כבר אכתוב ביום שני אחרי השקילה וביום שני הגעתי הביתה אכלתי ואז אמרתי טוב אני אקרא קצת ואז.. נרדמתי על הספר :לאאכפת:
בקיצורררר, אז בשקילה השבוע הורדתי עוד 800 גרם! מה שהביא אותי בינתיים ל-23.100 ק”ג ירידה 🙂
מאוד שמחתי, למרות שבתור למשקל העליתי במחשבותי את הדברים שחטאתי בהם ועשיתי עם עצמי חשבון נפש.. (פתאום התור היה ממש ארוך!!!) אני חושב לעצמי: לא הייתי צריך לנשנש את הקלילית הזאת.. סתם 19 קלוריות! חחחח
אבל לבסוף הייתה הפתעה כיפית על המשקל!
בנוסף לזה, הכנתי השבוע מספר דברים טעימים וביניהם: מאפינס הבננות של חלי ממן (מצורפת תמונה חצי לפני חצי אחרי), בורקס גבינות וזיתים מעולה!!! (מתכון בבלוג כמובן) ופשטידת פלפלים מ ט ו ר פ ת !!! היה מאו טעים וכל הבית שלי נהנה (ולא השאיר כלום…) :לשון:
ואיך אפשר בלי לדווח על המנה מותרת השבועית: 2 קאפקייקס בטעם ווניל-אוריאו) עם ציפוי ועניינים.. וואו!!!! עדיין יש לי את הטעם בפה :אוהב:
ו.. הלכתי לעשות סיבוב בקניון (SALE עאלק…) מפה לשם מדדתי ג'ינס שהמוכרת דחפה לי בכוח והיה כתוב עליו SUPER SKINNY.. חשבתי לעצמי “כן בטחחחח….” בקיצור, קניתי 2.
:צוחק: :מאושר: :שמח1: :שמח2: 😉 🙂
מקווה שלכולם היה שבוע מעולה ויהיה שבוע אפילו יותר טוב!
:קול: