חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 9 תגובות – 1 עד 9 (מתוך 9 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

ערב נעים לכולם/ן 🙂
    אז כמובן, כמדי יום שני לאחר השקילה מגיעה פינת הסיכום השבועי!
    ראשית – אתחיל בזה שהשבוע עליתי (רק!) 200 גרם, בהמשך תבינו למה ה”רק” חשוב ביותר.

כל השבוע הלך מצויין, בול תפריט. יצאתי מסודר לעבודה, הכנתי סלטים ודברים ואירגנתי בקופסאות חד פעמיות ועשיתי סנדוויצ'ים ועטפתי אותם ומה לא!
    מה שמזכיר לי, צריכים סנדוויץ' לפחמימה+שומן? פיתה קלה + כף סלט חצילים בטחינה + 2 פרוסות עגבניה = מ ע ד ן !!!!! מומלץ ביותר וגם משביע :שמח2:

השבוע הכנתי ארוחת צהריים אסייאתית הכולל נודלס וחזה עוף מוקפץ בירקות שהשריתי ברוטב טריאקי – יצא מעולה!!! בנוסף לזה, הכנתי לזניית גבינות ותרד.. ווידוי: מעולם לא אכלתי תרד :שמח1:
    ותקשיבו.. הדבר הכי טעים שיש!!! יצא מעולה. כרגיל גם הכנתי בורקסים שיהיה בשלף במקפיא וגם עוגת גבינה אפוייה של חלי שיהיה לבוקר מהיר :לשון:

ואז… הגיע יום שישי. יום שישי!!!! :המום:
    (ברקע: מוזיקה דרמטית, מצלמה מתמקדת בי, תאורה חשוכה, פרצוף מבוהל)
    בוקר, ביניים, צהריים וארוחת ארבע – עד פה, הכל פיקס, מצויין!

ארוחת שישי. קידוש. חלות. 2. 2 חלות. 2 חלות בקידוש. של ארוחת שישי.
    אני במבט ישיר לחלות :סחרחורת: :סחרחורת: :סחרחורת: :סחרחורת: :סחרחורת:
    עוד פעם לא הצלחתי לעמוד בזה ונשנשתי מהחלות, אני פשוט לא יכול מול זה!!
    ואח”כ בזמן הארוחה אכלתי קנלוני שהיה בו קצת יותר מדי גבינה וקצת, ממש קצת ניוקי ברוטב שמנת וסלט עם גבינה בולגרית.. אבל אמרתי לעצמי: בסדר, מנה מותרת! 🙂
    אז לא. :כועס:
    הגיעו הקינוחים והייתה שם עוגה שפשוט לא יכולתי. הייתי ח י י ב לטעום ממנה!!! אז לקחתי פרוסה. פרוסה קטנה! ואמרתי זהו, מספיק. 600 קלוריות והכל בסדר.

למחרת בבוקר, יום שבת.. קבעתי עם חברים והלכנו לבית קפה בחוף הצוק בת”א…
    אני מעיין בתפריט ורואה: שקשוקה עם חצילים וגבינת פטה (זה הדבר שאני ה כ י אוהב בעולם!!!!!!!!) וזה מגיע עם 2 פיתות וטחינה. אז כמובן שהשמן שתחמן שבי אמר ככה: אווקייי, בלי לחץ יש 2 ביצים, 2 פיתות וגבינה. יפה. נשלב את ארוחת בוקר עם ארוחת ביניים, אז מבחינת חלבון אני מכוסה, חצי פיתה תיהיה 2 מנות פחמימה ושומן ופרי ייתאחדו להיות שאר הדברים שם. אין בעיה, מעולה!

אז זהו, שלא. :כועס:

לא משנה, עברתי את זה וחזרתי הביתה.. אכלתי ארוחת צהריים כמו שצריך ואז בצהריים הייתי רעב, אבל בעצם אין לי עכשיו ארוחה לאכול עד הערב :סחרחורת:
    אבל הייתי ממש רעב, אז אכלתי קסטה כזאת של Skinny Cow שזה בעצם עוד ארוחת בוקר :לאאכפת:

בערב הייתי בסינמה סיטי, והיה כבר 22:00 בלילה והייתי מת מרעב כי לא אכלתי מ- 17:00. חיפשנו (אני ומי שהייתי איתם) משהו בריא לאכול. ובכן, אין שם כמובן אז אמרנו שאם כבר אוכלים משהו שיהיה טוב. הלכנו לבלאק.

זהו ד”ר, עד פה אני זוכר.
    בקיצור, יום ראושון קמתי עם רגשמי אשמה חזקים ביותר.. אכלתי אתמול והיום לפי התפריט במדוייק ותודה לאל!!!! כל מסע ההוללות הזה עלה לי רק ב- 200 גרם.

נשארו לי 2 ק”ג ליעד שהצבתי לעצמי. עכשיו אני לא מוותר! אין חריגות!!! גג חודש אני מקציב לעצמי להוריד את 2 הק”ג האלה.

אם הגעתם עד לפה סימן שאתם באמת אוהבים אותי, אז תודה :אוהב:
    שבוע מצויין לכולם!

אלמוני
    לא פעיל

וברור שאוהבים אותך 🙂 אני מאוד מקווה שאתה מתכנן לעשות משהו עם הכישרון הזה שלך (לעצב את המתכונים ולכתוב כל כך יפה 😉 ).

אני האמת לשם שינוי ממש מזדהה עם עניין החלה. בדרך כלל אמא שלי קונה חלה שממש לא עושה לי את זה. אבל השבוע אמא שלי שכחה לקנות חלה ואחותי התנדבה לאפות אחת. שאלוהים ישמור איזה טעימה היא הייתה. ועוד ישבתי לידה. אבל אכלתי יחסית מעט.

בכל מקרה – העיקר נהנית מהאוכל? עזוב רגשות אשמה בצד. חגגת? שמחת? קדימה והלאה 🙂
    שיהיה שבוע טוב חמוד!

אלמוני
    לא פעיל

חחחח

אלמוני
    לא פעיל

נהנית? זה מה שחשוב! העיקר שחזרת עכשיו לתכנית
    אגב, 2 קילו לשמירה או שזה פשוט יעד קרוב שהצבת לעצמך?

אלמוני
    לא פעיל

קוראים כל מילה
    נקרעים מצחוק על הדרך….
    דבר אחד חסר לי…. לא כתבת איזה סרט בסינמה סיטי??
    וכן, זה קשור לתוכנית צריך לדייק כשרושמים פירוט שבועי 🙂

אלמוני
    לא פעיל

אז שאנחנו לא נקרא??
    איזה הורס אתה עם התיאורים הרגשתי שאני קוראת תסריט :ph34r:
    בהתחשב בנשנשת 200 זה באמת בקטנה. אבל יאלה היה טעים דגש על היה
    ויאלה שבוע חדש ברבאק עם ירידה מהממת בסופו
    נב
    טיפטיפון לענין החלות ביס מ חלה האמיתית והשאר חלה קלה היא ממש טעימה!
    מאמינה בך :לאמבין:

אלמוני
    לא פעיל

הרגת אותי מצחוק עם ה”מבט הישיר לחלות” , מרגישה שתיארת אותי בול, המבטים החטופים לכל מה ש”אסור”…
    גם אצלי שישי שבת היה אסון שלא ברא השטן והיום השקילה ואני מצפה לראות עלייה (מבאס בשקילה השלישית לראות עלייה אמורים להיות בשיא המוטיבציה אבל בכל אופן אנחנו רק בני אדם… )
    אז יובלי פאק דה 200 גרם היה לך סופ”ש לפנים שהיה שווה את העלייה הכה מינורית או כמו שבעלי קורא ל200 גרם עלייה – כמה פרוסות של גבינה צהובה.

בהצלחה השבוע יקירי :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

יובל קרעת אותי מצחוק. הזדהיתי עם כל מילה אם אני הייתי אוכלת כמוך הייתי עולה 2 קג' בשבוע. אחי ניצלת.
    אצלי יש בעיה אחרת כל היום אני פשוט מופת ודוגמה לתוכנית של חלי. ואז מגיעה הביתה מהעבודה והילד השאיר קצת מהביצה אז ניקח ביס והבעל קנה בגטים טריים. הלב אומר “מירי שלא תעזי לגעת” :כועס: אבל היד פשוט נשלחת באוטומט כאילו יש נתק בין המוח ליד.
    וכך הלאה עד שמגיע הערב ומסכנה שכמותי :עצוב: לא אכלתי ארחת ערב ו…לילה
    יש לך פתרון לטמטום הזה שלי? :לאמבין:

אלמוני
    לא פעיל

אתה חמוד יובלללל :אוהב:

מוצגות 9 תגובות – 1 עד 9 (מתוך 9 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות