חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

היי חברים,
    זה הולך להיות קצת חופר כי היה לי שבוע מאוד מורכב. הרבה מכשולים שחשבתי שיהיו מאוד קשים עברו מצוין, והרבה רגעים שלא ציפיתי היו קשים לי.

בשבועות האחרונים אני בהפסקה מהקבוצה, מה שדיי מכניס אותי ללחץ שאני לא ארד, שאני מניחה שזה דיי טוב כי זה גורם לי להיות במודעות קבועה גם בלי הקבוצה 🙂
    נשקלתי היום וירדתי 1.4 ק”ג!!! שזה ממש משמח אחרי שעליתי חצי קילו בשבוע שעבר :אוהב:
    מה שמשאיר אותי עם עוד 1.6 קילו לשמירה ב55 (נגד עין הרע חחח) שזה תענוג גדול גדול!!

דברים טובים שעשיתי השבוע:
    1. בבת מצווה לבת דודה שלי, עשיתי מנה מותרת + ארוחת ערב + שתי כוסות יין שבועיות.
    האמת? היה תענוג. קודם כל המחמאות על כמה שירדתי ליוו אותי כל הערב. מעבר לזה שהחמיאו לי על המידה, לא הפסיקו להגיד לי שאני נראית הרבה יותר מאושרת. השמלה החמיאה לי בטירוף, אז היה לי מאוד כיף להיות ברחבת הריקודים.
    אחותי, שהיא בהחלט התברכה בגנים משובחים ובחורה יפיפייה אמיתית (מבפנים ומבחוץ) הייתה תמיד האחות הרזה, ופתאום באירוע אמרו לי כמה פעמים: “ואוו את נהיית יותר רזה מאחותך”. זה אמנם לא באמת נכון במונחים אובייקטיבים, אבל היה לי ממש כיף לשמוע את זה :לשון:
    אכלתי בכל הארוחות אבל מעט מאוד בכל פעם. ומצאתי לעצמי שיטה להתמודד עם המתוקים בסוף – כיוון שבכל זאת הייתי צריכה להתעסק איתם, אחרת הבטן היתה מתהפכת לי, פשוט הכנתי צלחות מתוקים לכל המשפחה והאבסתי את כולם 😉 מכמה קינוחים לקחתי ביסון, ואני לחלוטין סבבה עם זה (כי ברור לי שהאופציות האחרות הן או לאכול את הלב או לאכול את כל הפלטת מתוקים).
    2. הלכנו פעמיים לסרט, ובפעמיים האלה הכנתי לחבר שלי ולי ארוחה טובה לפני (והודעתי לו שאין מצב לפופקורן).
    3. פרנץ' טוסט!!! איך לא ידעתי שזה כ”כ טעים וקל??? ממש תענוג. הכנתי אותו כמה פעמים השבוע וזה ממש כיף להכין ולאכול עם כולם, פשוט עם לחם אחר. ממש כיף.
    4.בסופ”ש: כוס מים איתי כל הזמן ובכל מקום.

פאשלות השבוע:
    1. סבתא הגיעה לשבת והכינה חלות ביתיות. אין..זאת החולשה שלי!! אז אכלתי שתי לחמניות כ”נשנוש” 🙁 בהחלט פאשלה, אבל גם אותה שמתי מאחורה ועברתי הלאה!
    2. מאוד ניסיתי לשמור על שתייה מרובה אבל לא תמיד הצלחתי. לקראתי סוף השבוע שמתי יותר דגש על זה.
    3. אבא שלי הגיע הביתה מצוייד בממתקי גומי. אז אם אמרתי שהחלה הביתית זו החולשה שלי, זה כלום לעומת גומים. לפני שנה הייתי יכולה לאכול חבילה של קילו ביומיים. ואני באמת לא מגזימה.
    אז גנבתי לו כמה, ולמזלי הרב הוא לקח ממני את השקית 🙂

מסקנת השבוע:
    לכולנו יש נקודות תורפה. זה חשוב, עבורי, שהסביבה הקבועה שלי תהיה נקייה מהם, אבל כיוון שאני לא חייה בעולם סטרילי הם יופיעו מדיי פעם. לפעמים הצלחתי להגיד לא ולפעמים (הרבה פעמים) לא. אז מעתה, מה שאנסה לעשות הוא לנשום עמוק, למלא לי כוס מים ולשתות אותה. תוך כדי, פשוט לסגור את שקית הגומים/לכסות את הלחם/לקום מהשולחן/לצאת לרקוד ואם יש מראה מולי- להביט בעצמי וממש להגיד: “מה יותר שווה? השמלה הזאת או עוד מנת לחם בית?” ולעבור הלאה 🙂

אלמוני
    לא פעיל

טולסק יקרה ממש כיף לקרוא איך גם נהנית, גם החומאת וגם שילבת בין מנעמי החיים וההנאות שקיימות חוץ מאוכל – בגדים לרקוד וכו
    כל הכבוד על ההישג המהמם
    תתחדשי :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

איזה כיף להשמין ממחמאות נכון?
    ועוד יותר כיף – לגנוב את הזרקורים באירוע :קול:

וואו אני כל כך מזדהה איתך לגבי החלות של שבת!!!! אין אין אי אפשר לעמוד בפניהם!
    אבל לא נורא, 1.4!!! מטורף. יאללה עוד שבוע-שבועיים את בשמירה בלי נדר!!!!
    מחכים לעידכונים
    :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

.

אלמוני
    לא פעיל

ריגשת אותי בכתיבה שלך 🙂 באמת… את מתבטאת והעברת כל כך יפה דברים שאני בעצמי מרגישה וחווה. כל הכבוד על המודעות ועל היכולת לבדך! 🙂 נשמע שאת עושה חיל ומצליח ה להיצמד לדרך הישר גם אם יש פיתויים בדרך 😉 :שמח2: בהצלחה! תמשיכי לעדכן! :לשון: :שמח1:

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות