חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

טובבבבב.. חזרנו ברביעי שעבר ועוד ביום הראשון הרגשתי שהולך להיות מאאווד קשה לשמור על ההרגלים שלי. הטבעול לייט שהבאתי איתי נזרק בשלמותו כי לצערי הופשר פעמים ולא רציתי לקחת סיכון.. כל בוקר לקחתי איתי פרוסות של לחם קל לארוחת בוקר של המלון שתיתי המון מים אך לצערי בזה זה הסתכם… אמרתי לעצמי שזה נופש וזה בסדר מעט לשחרר אבל המעט הפך להרבה (פסטות פיצות גבינות)… נהנתי מאוד אכלתי בכיף אמנם עם מעט מצפון (פרט למטוגנים ומתוקים) ופחדתי מאוד שעליתי המון..
    כשחזרתי ברביעי שעבר עליתי על המשקל רועדת וראיתי שעליתי 1.100 קילו.. האמת שדווקא הוקל לי ציפיתי לעלייה גבוהה יותר והיה שווה את זה לגמרי!… ערב ראש השנה ולמחרת היה סביר ואכלתי יחסית בכמויות קטנות עם קינוח אחד מתוק והיום שמחה לעדכן על הורדה של 600 גרם… אז חוזרים לשגרה!

אלמוני
    לא פעיל

הלוואי עלי
    שמעתי בעצתך ונשקלתי הבוקר :לאבטוח:

אלמוני
    לא פעיל

איזה יופי! חצי כבר ירד! תמשיכי כךֱ ! איו כמו לחזור לשגרה. גם אני הייתי 4 ימים לפני ראש השנה באילת במלון U קורל ביץ!!!! הכל כלול!!!!!!!!! חרגתי ברמות , יחד עם זאת גם שמרתי הרבה, ז”א שאם לא הייתי בתוכנית הייתי אוכלת הרבה יותר , זה מה קרה לי לפני 3 שנים באותו מלון, עליתי 2 קילו!! והפעם נשארתי על אותו משקל ( למרות שלדעתי הגוף שלי מגיב שבוע אחרי תמיד) אבל נראה בשקילה הקרובה ביום רביעי. גם בחגים שמרתי וגם גנבתי . לא נורא!! תמיד יש ארוחה הבאה לחזור לתפריט. בשביל זה יש חגים!!!
    אז חג שמח ושנה טובה, וגמר חתימה טובה!!! :אוהב: :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

אלופה היית ואלופה נשארת !!
    כל הכבוד והמשך שבוע מדוגם

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות