שלום לכולם ולכולן!
שבוע שעבר מישהי אמרה בקבוצה של פרדס חנה שהיא מכינה בערב סיידר חם עם מקל קינמון מתרכיז תפוחים דיאט (תודה).
אהבתי והכנתי ובמקרה היה לי בקבוק יין אדום פתוח (שהכנתי איתו קדירה מעולה של מלא ירקות שורש עם גריסים ועוף…)- הוספתי לי 1/4 כוס יין לסיידר ויצא פשוט טעים! ממש מפנק בחורף הגשום הנפלא שלנו!
רציתי לוודא שאפשר לחלק את שתי כוסות היין השבועיות החינמיות שלנו לרבע כוס כל יום, לטובת הסיידר.
ו… להמליץ בחום! :לשון: