זה רול מאושי אושי בשם סאנסט שאני בדך כלל קונה ותמיד לא בטוחה אם הוא טוב.
זה תמיד נראה לי יותר מידי טוב כשאני אוכלת סושי. גם אתן מרגשיות ככה?
לגבי הספייסי מיונז- אפשר להשתמש או שהמנת שומן כלולה בכל האבוקדו שיש בפנים?
ואם אני לא טועה ספייסי זה אומר שזה מעין סלט קצוץ עם מיונז נכון? אז גם לדעתי בעייתי ואולי גם העובדה שהסלמון צרוב. יש מלא רולים שכן מתאימים. בכל מקרה אותו הייתי לוקחת פעם ב…בגלל המיונז. בלי השבבי בטטה ובלי השבבי טמפורה.