טוב.. אז דיפדפתי פה די הרבה לראות תשובה חד משמעית לגבי סושי ורק הלכתי לאיבוד!
אז אם אפשר לדעת איזה שני רולים אפשר כארוחת צהרים, כמובן לא רול מטוגן.
יש שלושה סוגים עיקריים. מאקי, נעשה על חצי אצה אורז בפנים דג לבחירה, יש מקומות שאי אפשר להכניס גם ירק. הסוג השני זה מרקי אינסיד אווט, האורז בחוץ ויש פה דג וירק אחד לבחירה, גם נעשה על חצי אצה אבל כנראה שמכיל יותר אורז! בנוסף עליו יש מעט פירורי טמפורה או סומסום שזה נורא משמין. הסוג השלישי זה פוטומאקי שזה רול גדול נעשה על אצה שלמה ויש בו דג ושני ירקות לבחירה!
אז מה לעזאזל מותר?!?! אני מבינה שמותר שניים עם מה שבא לנו בפנים, עם רטבים בשפיות וחס וחלילה מטוגן אבל.. איזה סוג? אשמח לתשובה ברורה דחופה.. כי ממש באלי לאכול סושי ולא לחשוש שאני חורגת מהתוכנית