היי איה, רציתי לדעת מה דינו של סורבה. הוא נעשה בגלידרייה שכונתית והוא מורכב מהפרי וממים. (אני צריכה לברר אם יש תוספת של סוכר, למרות שאני בספק)
כמה ניתן לאכול ממנו וכתחליף למה? האם יש הגבלה על כמות הפעמים שניתן לאכול ממנו בשבוע?
תודה
בלי ערכים, איני יכולה לאשר אותו, סורי
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.
*שם מלא
אימייל
*טלפון
נושא הפנייהתמיכה טכניתשירות לקוחותלמידע והצטרפותלרכישה בחנות המוצרים שלי
אני מאשר/ת קבלת דיוור, מבצעים ומידע שיווקי ופרסומי מחלי ממן מדיניות פרטיות משתמשים
מחכה לשמוע ממך