שלום לכולכם,
אני חדשה כאן בפורום אך משתתפת בקבוצה ביקנעם חודשיים.
הגעתי ל”חלי גרופ” בהמלצתה של גיסתי, טלי, שמשתתפת בקבוצה בקריות.
אני מרוצה מאוד..
נראה לי שאני נתקלת בבעיה כלשהי בשבועיים האחרונים. יש יותר מדי ימי הולדת ומסיבות ותחושת הפספוס עולה שוב ושוב.
היום אני נוסעת לסופ”ש ואיני יודעת איך ומה לעשות כדי לא לאכול את כל האוכל במלון. (גם בשביל שאר האורחים)
יש למישהו/י עצות בשבילי??
קודם כל אני מאחל לך בהצלחה בתוכנית.
שנית התוכנית אינה עונש והחיים ממשיכים. אפשר בהחלט ללכת לאירועים ולצאת לחופש. היום בגלל המודעות בבתי המלון יש אוכל שאנחנו יכולים לאכול: לחם קל, גבינות 5 אחוז, ירקות מכל הסוגים שתיה דיאטטית וכו….
בנוסף תנצלי את המנה מותרת לעוגה טובה או מהשהו שווה.
אם יש דברים מיוחדים אפשר לטעום אבל שיהיה באמת שווה ולא להתלכלך על שטויות.
אז …שיהיה לך חופשה נעימה וסוף שבוע טוב ומוצלח
דן
היי זאת אביה,תקשיבי את באמת לא צריכה לחשוב שאת מפספסת משהו בכך שאת לא אוכלת כמו כולם בבית מלון את צריכה ללכת בדיעה שאת תהני,והמחשבה על האוכל לא צריכה להעסיק אותך כל הזמן.מה שכן כמו שדן אמר לך כדאי לך לקחת את המנה המותרת שם במשהו שאת אוהבת לא חייב עוגה,ותאמיני לי שאני סומכת עלייך שאת תעברי את הסופ”ש הזה בקלות.בסה”כ התכנית היא לא עונש ואני מדברת כי אני בה כבר כמעט 4 שנים למרות השינויים הגדולים שעברתי יהיה בסדר.
באמת שיהיה לך בהצלחה וסופ”ש מהנה וקל!! ואל תחשבי רק את האוכל תהני עם המשפחה זה יותר חשוב… :)))
אנו עושים שימוש בקובצי Cookies לצורך תפעול תקין, שיפור חוויית המשתמש, ניתוחים סטטיסטיים והתאמת תכנים ושיווק.
המשך השימוש באתר מהווה הסכמה לשימוש ב-Cookies.
למידע נוסף: מדיניות הפרטיות