חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

כל השבוע השתדלתי יפה מאוד: רשמתי כל מה שנכנס אלי לפה, שתיתי יפה כל ום, באמת עד ים שישי בצהריים הכל היה מצויין…
    ביום שישי כשהלכנו לחמתי בערב, אכלתי גם שם יפה ואת העוגה שלה אכלתי כמותרת..חזרנו הביתה ואז כאילו שד נכנס בי והתחלתי לאכול בלי סוף – שוקולד, גלידה, ופלים…..עד שעות הלילה המאוחרות…
    ביום שבת כל היום נלחמתי עם עצמי שמה שהיה כבר היה ואני צריכה להמשיך כאילו לא קרה כלום…כל היום היה גרוע כי לא ישנו בכלל בגלל הילד (יוצאים לו השינים), הכל היה הפוך….ובערב הסיפור חזר על עצמו…עד כדי כך שכבר בא לי להקיא מהממתקים…הם אפילו לא היו טעימים לי כי ידעתי שאני עושה משהו שאסור ובכל זאת לא עצרתי…עכשיו אני יושבת ב 23:30 בלילה גמורה מעייפות עם דמעות בעניים , מתוסכלת מהשבירה, מרגישה גרוע גם מבחינה פיזית וגם מבחינה נפשית ולא יודעת מה לעשות….. :עצוב: נכון שמצבי הנפשי לא משהו עכשיו ואני יודעת שהשבירה הזו הייתה כתוצאה מהרצון למצוא מין נחמה בממתקים…..אבל עדיין …בגלל שאני מבינה את זה אני עוד יותר מתוסכלת.. :עצוב:

אלמוני
    לא פעיל

גליה,גם אצלי זה קורה באופן עיקבי. בשישישבת קורה לי בדיוק מה שתארת, אולי הסיבה היא הנשמה היתרה 😉
    אני מנסה לכפר על כך בהליכה ארוכה בשישישבת.ואת המותרת אני אוכלת או בשבת.
    אל תישברי,האמיני לי שזה קורה להרבה משתתפות וזה חלק טבעי בתהליך,אולי גם תופתעי לגלות בשקילה הקרובה שהזלילה הזו לא פגעה לך בירידה.
    היום הוא יום חדש ושבוע חדש,המשיכי רגיל כאילו דבר לא קרה ותראי שיהיו תוצאות מדהימות. :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

אכלת, חטאת, סטית מהתוכנית, לא נורא, מה שהיה היה ואין צורך לבכות על מה שכבר קרה!!!
    מתחיל עכשיו שבוע חדש, שנסי מותניים והתחילי אותו בלי רגשות אשמה ובצורה הטובה ביותר שתוכלי. אני בטוחה שתצליחי לאסוף את עצמך, לשים את הילד בעגלה (אם את עדיין בחופשת לידה) ולצאת להליכה שתעודד אותך קצת. אם את עובדת, ארגני לך את האוכל כך שיהיה יום מושלם שיעודד ויחזיר לך את ההרגשה הטובה.
    נפילות קורות וזה תהליך טבעי, קבלי את זה והמשיכי הלאה.
    אני מאמינה בך שתצליחי ואולי אפילו תופתעי בשקילה… :שמח2:
    המון המון חיבוקים כאן מרחוק!!!

אלמוני
    לא פעיל

גליה בוקר טוב,
    לי זו בעיה מוכרת, שחסמה אותי במשך מס' חודשים.
    מה שעוזר לי (מזה מס' חודשים) זה קודם כל להתייחס לסוף שבוע כל יום ביומו –
    יום שישי ויום שבת.
    ביום חמישי בערב אני מכינה לי מאכלים טעימים, חינמיים, עוגת גבינה (במתכונים של חלי).
    ביום שישי ושבת מקפידה בעיקר על רישום, שתיה, ספורט אם את יכולה.
    כשאני ביום שישי אצל אמא שלי, אני אוכלת את ארוחת שישי ולאחר מכן כשכולם שותים שתיה חמה ועוגות בד”כ אני שותה תה ותמר מג'הול.
    בעיקר אני לוקחת אחריות ומקבלת כוח לעבור את שישי ושבת ומצליחה! :שמח1:
    לפני שלושה שבועות נכנסתי לשמירה
    שבוע טוב ומוצלח (ובעיקר סוף שבוע… 😉 )

אלמוני
    לא פעיל

אל תתיאשי ותשברי, זה קורה.
    אכלת, לא נורא – תתחילי מהתחלה, זה כול הרעיון. גם עם “נפלת” קומי וחזרי לעצמך!!!
    לא קרה כלום, לכולנו זה קורה מתישהו (ולפעמים יותר מפעם אחת).
    התחילי את השבוע מחדש, בלי רגשות אשם על מה שהיה. תהיי מאורגנת ומסודרת עם האוכל
    כפי שעשית כול השבוע.
    הכול בסדר על תתיאשי ותשברי לא שווה לבכות על זה. :כועס:
    אני מאמינה בך שאת מסוגלת לחזור לעצמך ולהתחיל מחדש כאילו לא קרה כלום.
    אני גם ממליצה לך, לצאת להליכה גם אם את עם הילד בבית, שמי אותו בעגלה
    וצאי (הוא גם יהנה מהדרך) וגם את תהני וההרגשה לאחר הליכה עושה רק טוב.
    אני מחזקת אותך ומחבקת אותך, אני מאמינה בך שאת מסוגלת להכול :מאושר:
    בהצלחה. :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

יש לי הצעה בשבילך:
    אני לא הרבה זמן בתוכנית אבל למדתי להכיר את עצמי, אם אני אוכלת מנה מותרת בשישי או שבת, מאותו רגע אין לי שליטה למשך כל הסופשבוע. בגלל זה אני בשישי שבת שומרת הרבה יותר ואת המנה מותרת שומרת ליום חול ומרגישה שזכיתי.
    שיהיה בהצלחה,
    התוכנית של חלי תמיד מוכיחה שאין קסמים!

מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות