- This topic has תגובה 1, 4 משתתפים, and was last updated לפני 5 שנים, 7 חודשים by אלמוני.
-
מאתתגובות
-
19/02/2017 בשעה 11:03 #105837אלמונילא פעיל
אז כמו שברבי אומרת כשאני לא פעילה פה הולכת לאיבוד. :סחרחורת:
אני פה 6 שבועות למודת דיאטות קבוצות ללא הצלחה, מה שכן כותבת פה וזה עוזר לי המון, הכתיבה השיתוף ויותר מכל התגובות שלכן בנות. :קול: כנראה שכשלא עומדים פיזית מול אנשים יותר קל.
הסופ”ש היה נהדר ו”קשה” הילדים באו לשבת הכנתי המון ולא הצלחתי לעמוד בפיתוי. בנוסף לכל במוצ”ש נסענו כולנו לבת שלי הזמינו פיצה והחגיגה בעיצומה :כועס: .
נהנתי מאוד השבת – והתוצאה 200 גרם עליה, ואז מעצבן אבל אם לשים על המשקל אז ה200 גרם לא נורא נמשיך הלאה.
מצד שני אני נשקלת כל בוקר, לי זה עושה טוב למרות שלא ממליצים כך, זה נותן לי חשק להמשיך, בעבודה מביאה כריכים ופרי, לפנות ערב אוכלת מנה בשרית ללא פחמימה עם ירקות, ערב ולילה לא אוכלת, אני רואה ירידה נהדרת
ואז מגיעה שבת יש יותר אוכל ו…משתדלת.אז גם אם עליתי בשבת אז יש ירידה.
לא תמיד זה מצליח, אני יודעת שזה לא טוב אבל כך יותר קל לי. וצריכה יותר להשתדל בשבת. בחודש ירתי 1 קילו – זה לא הרבה אבל זה שאני ממשיכה ומשתדלת זה ההבדל אף פעם לא התמדתי. :לאבטוח:
יואו כמה כתבתי…. מקווה שמובן. שבוע טוב לכולן :אוהב:11/04/2019 בשעה 23:23 #105840אלמונילא פעיללאחר שאתמול נשקלתי שבועי עם עליה של 200 גר'. היום אני 1.3 פחות משבוע שעבר לא מבינה??… כי בסהכ לא כל כך יורדת…. :מבולבל:
אולי אעבור להשקל בימי שני????11/04/2019 בשעה 23:24 #105841אלמונילא פעילחייבת להבין משו.. נשקלת לפני שבת ואחריה והבנת שהעלייה שלך היא נטו מהשבת?? כי ככה אני מבינה את הדברים שרשמת.. אם כן אל תעשי את זה לעצמך.. תישקלי פעם אחת בשבוע ביום קבוע ושעה קבועה.. ואז השבת לא ץיראה לך כזאת נוראית כי עלייה של 200 גרם בשבוע היא קטנה יחסית ואפשר להתגבר עליה בקלות.. אבל עלייה של 200 גרם ביום וחצי היא גדולה ומשמעותית… אז הייתי ממליצה לך קודם כל להיות נוכחת פה.. ברגע שאת מגיבה לאחרים איפשהו זה נכנס לתודעה שלך בעצמך ואת מיישמת :לשון: :לשון: ממליצה גם לך לעשות רישום.. זה נותן מעקב מדוייק וככה את יכולה לשלוט על עצמך ולמנוע נפילות וחריגות…ודבר אחרון קטן עלייך עוד 200 גרם.. את תותחית ומורידה את זה כמו כלום :אוהב: :אוהב: :אוהב:
11/04/2019 בשעה 23:24 #105842אלמונילא פעילקודם כל זה שעולים על הבעיה כבר מסייע להמשיך! כי אנחנו יודעים בדיוק מה עיכב אותנו…
בגלל זה אני באמת ממליצה לך לכתוב כאן ולא לוותר!
גם אם ראית השבוע עלייה והיא באמת קטנה אין לי ספק שעם התמדה את תצליחי להוריד את ה200 גרם האלה בקלות!
לא לוותר !!
בהצלחה ויום מקסים !! :אוהב:11/04/2019 בשעה 23:24 #105843אלמונילא פעילמבינה אותך..זה ככ מאכזב.
אבל האופציה השניה היא לעלות במשקל פי כמה וכמה..זה עדיף?
לא חושבת;)
אני גם מנסה לעודד את עצמי לא להשבר למרות שאני כמעט נשברת כל רגע מחדש..
הפתרון הוא להמשיך! ולא להרפות.
את יכולה!
בהצלחה!! :אוהב: -
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.