הי תמר,
אכן גם לי יותר קשה בסופי שבוע..כי לא עובדים ונמצאים יותר בבית ובמיוחד כשקר לנו לא יוצאים מהבית ומחפשים כל רגע סיבה ללכת לראות אם משהו השתנה במקרר…
מה שלי מאוד עוזר זה קודם כל לא לחשוב על סופי שבוע כקשים אלא לבחור להצליח בהם..כאשר הייתי חושבת שיהיה לי קשה בסופש ושאני יפול הייתי נופלת! אבל כשבחרתי להצליח והאמנתי שאני לא יפול לא נפלתי הכל מתחיל ונגמר בנו ובבחירות שנעשה..
עצה שלי תכיני ותערכי לשבת תדאגי שיהיו לך סלטים חופשיים,מרק טעים,מאכלים טעימים ומותרים,תבשילים חמים ומפנקים יש המון מתכונים מדהימים באתר שיכולים לעזור.. ככל שיהיו לך יותר דברים חופשיים כך תהיי ערוכה ותמנעי “רגעים קשים”…
ואני יכולה להגיד לך דבר נוסף גם כשאני מתארחת בסופש אני לא מתביישת ודואגת לציין שיהיו דברים בריאים ובמידה ואני יודעת שלא יהיה אוכל שמותר לי אני מביאה איתי אוכל מהבית וככה אני גם יוצאת “נחמדה” ומתחשבת כי לא באתי ביידים ריקות וגם יהיו לי דברים שמותרים לי לאכול וכך אני יודעת שאני גם נהנת עם כולם וגם נהנת מהאוכל ולא מרחמת על עצמי..
אנחנו לא שמנים מאירועים ומבילויים אנחנו שמנים כי אנחנו בוחרים לאכול…
אז אין לך מה לדאוג תעשי בחירות נכונות,תחליפי בין הארוחות,תתכני ותסדרי ותצאי מאורגנת ואת תצליחי…
והכי חשוב תאמיני כי ברגע שתאמיני את תצליחי…אנחנו אלא שנבחר אם להצליח או לא…
בהצלחה שיהיה!!