חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אני שומרת שבת .השבת קשה לי במיוחד אני לא מפסיקה לזלול מכול הבא ליד..יש לציין שמהלך השבוע אני עושה את התוכנית באדיקות והגעתי לשמירה אך השבתות …לא מנה מותרת לא מתאימה כי אני אוכלת בלי הפסקה לא חריגה חד פעמית אם יש מישהי שומרת שבת שהצליחה לשמור על שפיות בשבת ..אשמח לעצות דחוףףף

אלמוני
    לא פעיל

גם אני דתייה ב”ה… אני ארבעה וחצי חודשים בקבוצה ובאמת ההתחלה היתה נורא קשה.במיוחד שאני מגיעה מבית מרוקאי….חחח..
    אבל אני חושבת שהכל עניין של חשיבה- מכיוון שברגע שאתה דבק בתהליך ואתה מכניס לעצמך לראש שזה מה שהכי נכון לך אז ההתמודדות יותר קלה. וגם אני אומרת לעצמי מה? בגלל שבת אני יהרוס את השקילה ממש לא!! אז אני מכינה אוכל שאני אוהבת ושמתאים לתפריט ויוצא ממש טעים ואני מתענגת על זה. נכון יש המון ויתורים אבל זה שווה בסופו של דבר.
    אלפי הצלחות בעז”ה, סומכת עלייך מאוד. אשמח לעזור/לענות לעוד שאלות או עצות. שיהיה שבוע טוב ומוצלח.

אלמוני
    לא פעיל

” השמחה משולה למגנט. מושכת אליה אנשים השרוים בעצבות.
    כאשר אדם שרוי בעצבות, זקוק הוא למישהו שמח מסביבו שימשוך
    אותו אליו… זהו תפקידו של האדם השמח.
    מלבד לשמוח בשמחתה של מצווה מושך הוא בשמחתו את
    האנשים סביבו”
    תודה רבה משפחת חלי ממן על השמחה הענקית שאתם מעניקים למאות אנשים מדי יום. תודה על אמון, על חיזוקים כל הזמן, על הטיפים, על הבריאות, על היופי. אתם מדהימים כולכם.
    שנזכה לשמחה תמידית ולחודש אדר שמח ומבדח.
    בהצלחה לכולנו.
    חלי יקרה, דבורה המנחה התותחית שלי, מנחות יקרות, איה יקרה- פשוט תודה ענקית על הכל. ועל הפורום המדהים- זאת פשוט מתנה.הפורום הזה נותן המון כוחות והמון שמחה לאנשים רבים הזקוקים לו.( ביניהם אני! יום יום בפורום). ערב טוב…

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות