חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אני אוכלת בדכ ארוחת בוקר בשמונה , ביניים בעשר, צהריים בשתים עשרה וחצי או בארבע וחצי, ערב בשבע וחצי ולילה בעשר וחצי ק לא תמיד את כל הארוחות. האם זו יכולה להיות סיבה לכך שלא ירדתי כלל? בעייה נוספת שיכולה להיות הסיבה לאי הירידה היא הקפה. אני שותה כחמש קפה הפוך ביום. עברתי לדל שומן והקטנתי את נכוסות , זה מספיק? הקפה חשוב לי מאד מאחר והפסקתי לעשן לפני חודשיים .

אלמוני
    לא פעיל

כשאת כותבת צהריים בשתיים עשרה וחצי או בארבע וחצי זה אומר שכשאת אוכלת בארבע וחצי את עושה מרווח של 7 שעות בין הארוחות? כי אם כן אז זו בהחלט יכולה להיות סיבה לאי ירידה במשקל. אבל אם את כן אוכלת כל 3 שעות, לא צריכה להיות בעיה.
    להחסיר ארוחה אחת זה גם דבר שלא צריך לעשות ויכול לעצור את הגוף מלשחרר שומנים כיוון שהוא במגננה מהסיבה שאין לו מספיק אוכל!!! אל תוותרי על שום ארוחה אלא אם כן זו ארוחת לילה ואת פשוט רוצה ללכת לישון, אז אין טעם להיות ערים ולחכות. אפשר לוותר וללכת לישון.
    לגבי הקפה, אני אישית לא מעיזה לחרוג מהכמות המומלצת בתוכנית שהיא 4 כוסות ביום ולכן אני לא יודעת לענות מנסיון… אבל ההגיון אומר ש5 קפה ביום זה המווווון, קפה גם ידוע כמשתן (ואת צריכה לשמור על נוזלים בגוף) וכמו כן ידוע כגורם לעצירות (ואת לא מעוניינת בזה אלא להיפך, על מנת שיהיה חילוף חומרים תקין). ולכן כדאי שתורידי לפחות אחד.
    גם אני לא מעשנת כבר 3 שנים ומבינה את הצורך בשתיית קפה מרובה אבל אפשר להתרגל להכללללל. הרי חשוב לך לרדת במשקל!!!
    תנסי שבוע אחד לעשות כמו שצריך בדיוק ותראי תוצאות ללא ספק

אלמוני
    לא פעיל

יפה השיבה לך גבריאלה… נסי להקפיד על 6 ארוחות, לא לדלג.
    המעיטי בצריכת הקפה, מתרגלים זה לא נורא, תוכלי להמיר בתה צמחים ורק תרוויחי. :אוהב:

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות