- This topic has תגובה 1, 5 משתתפים, and was last updated לפני 7 שנים, חודש 1 by
אלמוני.
-
מאתתגובות
-
24/12/2013 בשעה 9:15 #150951
אלמוני
לא פעילכבר זמן מה נושר לי השיער :עצוב: . עשיתי בדיקות דם הלכתי לרופא עור והכל תקין מבחינה רפואית למרות שהרופא ציין כשיש ירידה במשקל גם ירידה קלה ישנה נשירה אז לבטח ירידה של כ 20 ק”ג .
בכל מקרה הוא לא המליץ לי להשתמש בשמפו או תוספים מיוחדים (הוא טוען שהכל בלוף..) . חברה המליצה לי לקחת Roots HR שזה מכלול של ויטמינים שמסיעים לחיזוק השיער . האם מומלץ לקחת ? האם נכון שויטמינים גורמים לתיאבון ? מה עושים ?. :סחרחורת:12/04/2019 בשעה 17:50 #150952אלמוני
לא פעילשמעתי שהמוצרים שלהם טובים.
אין לי מושג לגבי התאבון (לא חושבת שמשפיע)12/04/2019 בשעה 17:50 #150953אלמוני
לא פעילשל סולגאר שנקרא hns שמחזק את השיער הציפורניים והעור. הייתה תקופה שלקחתי אותו בשביל השיער והציפורניים ועזר לי. רוטס אמא שלי לקחה בעבר ומאוד עזר לה. קחי בחשבון שלוקח בערך חודש עד שמתחילים להרגיש השפעה של הכדורים
12/04/2019 בשעה 17:50 #150954אלמוני
לא פעיללי הייתה נשירה מאסיבית עד כדי שראו לי את הקרקפת… משיער שופע, השיער שלי הפך להיות מאד מאד דליל.
בדיקות דם לא הראו גם שוב דבר, לקחתי קודם כל אבץ, שאמור לעצור את הנשירה.. וזה אכן עצר, אחרי 3 חודשים הפסקתי עם האבץ והנשירה חזרה בגדול.
הלכתי לדיאטנית והמליצה לי גם לקחת רוטס HR ובמקביל לאכול כמה שיותר חלבונים, אני הייתי צמחונית שנים רבות, והחלטתי לקחת גם חלבון מן החי ולא רק מן הצומח.
אחרי כחצי שנה הפסקתי עם רוטס HR, והקפדתי עד היום (כשנה בערך מאז) לאכול כל יום חלבונים, וכעת עם התוכנית אני שמה לב שאכן אכלתי מעט מאד חלבונים ואני אוכלת יותר חלבונים…
והנשירה? אין יותר. ויש צמיחה מחודשת, רואים שיער יחסית מלא.
לגבי החפיפה, המליצו לי גם לקחת שמפו נגד קשקשים, אך לגוון בשמפואים.. כלומר קניתי 3 שמפואים וכל פעם חפפתי עם שמפו אחר, לא יודעת אם זה עוזר, כי הפסקתי עם זה מזמן ואין נשירה בכ”ז. תנסי גם. לא מזיק.12/04/2019 בשעה 17:50 #150955אלמוני
לא פעילגם לי היה נשירת שיער ואני לוקחת ויטמינים לשיער יצא עכשיו משהו חדש ואני כבר איתו 4 חודשים לוקחים אותו בערב לפני השינה ועוד כדור שאני לוקחת בבוקר שהרופא משפחה נתן לי זה ממש עוזר אין לי נשירה וגם היה לי קרחות מקדימה של השיער אבל זה גם תורשתי האיתי נוסעת לתל אביב לטיפול לאייר קלינק זה בולשית על תלכי לזה לקחו לי הרבה כסף וסתם חבל על הכסף אז בהצלחה שמות הכדורים ללילה רוטס hr ממש עוזא והכדור בבוקר אחרי א. בוקר צינקול זה מקופת חולים בלי מרשם רופא זה לחיזוק השיער בהצלה חמודה מקוה שעזרתי לך :מאושר:
12/04/2019 בשעה 17:50 #150956אלמוני
לא פעילהנשירה שלי תודה לאל לא כזאת מסיבית אבל בכל זאת משער מלא ושופע הוא נהיה הרבה יותר דליל ובכדאי לא להגיע למצב של קרחות ( חלילה ) אני מקדימה תרופה למכה .. אז התחלתי לקחת את ה hns ואסתפר השבוע ומקווה לשיפור. אגב אני חופפת עם שמפו שמכיל סירפד שגם אמור לעזור .
ואכן אני בתוכנית של 1200 אוטוטו שמירה ומקפידה לאכול הכל כפי שצריך ולא מחסירה דבר .
תודה לכולכם על הטיפים ושיהיה שבוע נפלא ומלא תוצאות . :אוהב: -
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.