- This topic has תגובה 1, 4 משתתפים, and was last updated לפני 5 שנים, 9 חודשים by אלמוני.
-
מאתתגובות
-
26/12/2016 בשעה 23:42 #108787אלמונילא פעיל
היום קיבלתי כרטיס ורוד במקום התכלת כלומר אני שנה בשמירה! גם קיבלתי בבושקה קטנה למחזיק מפתחות. כמה חלמתי על הרגע הזה…
אבל לא שמחתי באמת.
לאחרונה התסכול הולך ומתגבש אצלי.
חזרתי מקורס של 10 ימים בצבא שלא הייתה לי אפשרות לקחת בו קופסאות מהבית כי לא היה מקרר אז לקחתי רק מנות ביניים…לא נהנתי מהאוכל ובכל זאת
עליתי 900 גרם
כמעט קילו
וזו עלייה אמיתית. השמנתי גם בפנים.
מאז שהתחלתי את התהליך, שנתיים וחודש, לא הייתה לי עלייה כזו. מאז השמירה אני שמרתי על איזו של חצי קילו פלוס מינוס..עכשיו אני קילו וחצי מעל…
זה הורג אותי לאחרונה כמה אני משקיעה גם בתזונה וגם באימונים ועדיין יש לי בטן עקשת ואני לא יכולה ללכת לים עם ביקני. כל כך מתמידה ומשקיעה בזמן שאחרות משקיעות חצי ממני ובמצב משמעותית יותר טוב ממני. אני לא רגילה להשקיע ושאין תמורה הוגנת להשקעה. זה כל כך מתסכל שלאחרות זה כל כך קל לשמור על הגזרה ואני עליתי כמעט קילו בלי להתפרע.עד פסח אני רוצה לרדת 3.5 קילו
זה יהיה קילו מעל המשקל המינימאלי לשמירה
אני כנראה אצטרך להקפיד במים ובדברים הקטנים
זה יהיה קשה אבל אני לא רוצה לוותר על החלום הזה.11/04/2019 בשעה 23:54 #108789אלמונילא פעילכמה אני מבינה אותך!!
קודם כל הגעת לשמירה וזה לא מובן מאליו בכלל!!!
אל תסתכלי על נשים אחרות.. לכל אחת יש עליות וירידות משלהן. תתרכזי בך (למרות שאני יודעת שזה קשה.. הייתי שם)
דווקא כשאת מגיעה למשקל התקין, יותר קשה לשמור עליו. הגוף אוגר כל טיפת שומן מיותרת ויש לו פחות ממה להוריד.
אמרת 10 ימים בצבא? אמרת הכל!!
האוכל הצבאי מלא בשמן יקירתי.. אני יודעת שלא היו לך אופציות אחרות, אני אומרת את זה מהסיבה היחידה שזה יכול להסביר לך למה עלית :עצוב:
אני מאמינה שברגע שתחזרי לשגרה תרדי את מה שעלית.
לפעמין יש מצבים שאנחנו לא שולטים בהם, אל תאכלי את עצמך על זה.
את עושה את הכי טוב שאת יכולה בהתאם למצב :אוהב:
הצבת לעצמך יעד ריאלי, 3.5 קילו עד פסח. מאמינה שתעמדי בו!!!
בהצלחה יקירתי ואנחנו פה לכל דבר :שמח2: :שמח2:11/04/2019 בשעה 23:54 #108791אלמונילא פעילמנסיון, גם אני לפני כמה שנים טובות בטירונות חוויתי תיסכול מבחינת האוכל..
אני קוראת מה את כותבת ופשוט בא לי לחבק אותך. את לא מאמינה כמה שרואים את הלהט שלך לרדת אפילו כשאת בתהליך הזה ככ הרבה זמן! עצם זה שאחרי שנתיים וחודש את עדיין להוטה ועדיין בתכנית- את כבר 90% בדרך הנכונה.
אני חייבת לומר ש900 גרם בתקופת הטירונות – זה ממש קצת. אבל שוב – כל אחד רואה את זה באופן שונה.3.5 קילו עד פסח זו מטרה מדהימה וריאלית ולפי הנחישות שלך אני סבורה ובטוחה שתצליחי אף יותר!
את מעניקה לכולן רעיונות מהממים ואת לגמרי מקור להשראה, תמשיכי להיות מהממת ולרדת יפה.
עליות- זה חלק בלתי נפרד מהתהליך! כל אחת כאן תצביע על עליה שחוותה. בחיים אין ירידות ללא עליות ולהפך.
בהצלחה עדן.. :אוהב:אה ומשפט שהולך איתי בחיים ומקווה שתאמצי אותו:
מה שעולה מהר – יורד מהר11/04/2019 בשעה 23:54 #108792אלמונילא פעילקודם כל,זה שהגעת לשמירה זה אומר שאת בחןרה בעלת שליטה עצמית גבוהה,ושאת יכולה. אז אל תתבאסי,גם אם עלית קצת-את תורידי את זה!
דבר נוסף, זה שאת כותבת עכשיו,כשהעלייה מינורית,זה עוד יותר טוב!זה אומר שאת מודעת ושאכפת לך ממה שהשגת. רבים האנשים שמגיעים לאופוריה אחרי ירידה במשקל,ושוכחים הכל..ואז כמובן,מעלים הכל חזרה.
אז שאפו על זה!
ו3.5 קילו עד פסח נשמע לי ממש בקטנה,את מסוגלת!
בהצלחה,מחזיקה לך אצבעות :אוהב: -
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.