חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

ירדתי 10 ק”ג ומרוב התלהבות התחלתי לאכול , חשבתי נחגוג קצת ונחזור אבל 3 שבועות אני רק עולה כבר כמעט 2 ק”ג ואני רואה שאני לא מצליחה לחזור לזה לא מצליחה לעשות תפריט לא ספורט לא כלום עכשיו אני מרגישה את מה שקרה לי בכל שאר הדיאטות ומתחילה לפחד להשמין הכל חזרה זה גם מבאס אותי שחשבתי שזהו עליתי על הגל ועוד פעם לא. מה אני עושה עכשיו איך אני אוספת את עצמי מחדש?

אלמוני
    לא פעיל

בואי נפרוט: חגיגות העשור הכניסו אותך לאופוריה, וחשבת לחגוג “בקטנה” ולחזור למסלול, אלא שכאן התבררה הטעות.
    “זה” מתחיל בחריגה קטנה, ומנפילה לנפילה נחלש גם כח הרצון והופ אבדה לנו הדרך.
    אחרי מפולת סלעים לא רואים את השביל, יש להרים אבן ועוד אבן עד שהדרך נגלית לעין.
    פשוט תעצרי. עצרי לחשוב רגע, האם את רוצה לאבד את כל ה 10 קילו שנשרו? ממש לא!
    כבר אחרי חצות… עכשיו זה בעצם מחר, ומכאן מנקודה זו את חוזרת להיות אידית שמייצרת מוטיבציה וחוזרת לעצמה כדי ש-2 הקילו לא יצרפו להם “חברים” נוספים.
    דווחי לנו מדי ערב איך הולך, כשמשתפים זה הרבה יותר קל.
    לילה טוב ובהצלחה :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

יקירתי עשר ק”ג מה נסגר איתך??????????? :כועס:
    אני לא יודעת כמה זמן לקח לך אבל אני בטוחה שעבדת קשה בכדי שהם ירדו 🙂
    קחי את עצמך בידים וגלגלי מיד את הגלגל אחורה חוגגים עם מנה מותרת לא במשך שלוש שבועות.
    מחר את קמה בעצם עכשיו את קמה ובודקת מה יש לך במקרר כדי להיות מאורגנת למחר.
    יאללה בהצלחה ומחכה לעידכון :שמח1:
    דרך אגב עליות הן לצורך ירידות ומקרה שלנו אין ההפך .(אולי בקטנה כי כולנו בני אדם… :לאבטוח: )
    :אוהב: :אוהב: שיהיה לך חדשות ושבוע טוב בהצלחה.

אלמוני
    לא פעיל

(זה קרה לי 300 גרם לפני שסגרתי מינוס 20).

החוכמה היא להבין שיש בעיה, ולדעת לעצור אותה בזמן.
    עצם העובדה ששיתפת, זה אומר שאת מודעת לזה שיש בעיה, ושיצאת משליטה. אז החליטי עם עצמך שאת עושה סוף לחגיגות ומתחילה לעבוד מחדש. ובפעם הבאה שתגיעי ליעד הנכסף, אל תנוחי על זרי הדפנה, הציבי מיד יעד חדש. היעדים דרך אגב, לא חייבים להיות במספרים, אלא “שבוע מדוגם” (מבחינת תפריט), לבצע X פעמים בשבוע ספורט.. וכדומה.

שיהיה לך בהצלחה.

אלמוני
    לא פעיל

אז עליתי השבוע עוד 1.5 ק”ג אחרי שבוע באילת קשה קשה קשה לי לחזור אני כל יום מתחילה ואיפה שהוא במהלך היום מפסיקה אני רואה כמה זה קל לעלות פוחדת לעלות את הכל צריכה עידוד ותמיכה מה לעשות (יודעת מה צריך לעשות אבל לא עושה)
    תודה

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות