- This topic has תגובה 1, 4 משתתפים, and was last updated לפני 7 שנים, 3 חודשים by
אלמוני.
-
מאתתגובות
-
04/09/2012 בשעה 23:00 #208414
אלמוני
לא פעיללא יודעת למה כ”כ.
נרשמתי היום..
נשקלתי,נתנו לי כרטיס,חוברת,הייתה פגישה וסבב וכו'…
היה באמת נחמד ביותר.
אבל קצת יצאתי בבאסה-כאילו,על זה אני משלמת?
מצד אחד אני כן רוצה מסגרת עם תפריט מסודר ומנה מותרת ולהישקל כל שבוע ומעקב וכו' ובגלל זה נרשמתי,מצד שני.. פתאום כל המעגל הזה,עם כל כך הרבה אנשים,פתאום קצת הרגיש לי טו מאץ'. ונראה לי מפדח כזה גם הסבב הזה ולספר כמה ירדתי.. כאילו,אני לא יודעת כמה ארד בשבוע הבא,אבל באמת שאין מצב לרדת מעל קילו..אם אני ארד חצי זה יהיה מעולה. ואני רואה בנות שיורדות המון במשקל,וזה כאילו קצת מפליא ומעורר קנאה,ולא רק כאלה שיש להן עודף.
אני רוצה בעיקרון לרדת איזה 10-11 קילו. ירדתי כבר לבד איזה 10. דרך אגב זה משהו שאני צריכה להגיד למנחה? כי בטח היא רגילה לכאלה שיורדות בשבוע הראשון מעל קילו ואצלי אין מצב כזה. גם בגלל שאני כבר באמצע התהליך וגם כי אני במשקל תקין [למרות שראיתי מלא רזות ממני שיורדות בקצב מעולה]האם זה קרה לעוד מישהי?
תכלס כבר שילמתי.. אז אין לי הרבה ברירה
ואולי זה רק בגלל זה המפגש הראשון ואני בנאדם ביישן וקצת קשה לי עם המון אנשים ומפגשים חברתיים וגם השעה שעת ערב מאוחרת והאמת שזה פחות נוח לי. אולי אני אעבור לבוקר עד שאתחיל ללמוד?.לא יודעת אם כדאי. איזה חודש ככה.14/04/2019 בשעה 4:25 #208416אלמוני
לא פעיללוקח זמן להתחבר לקבוצה… בתקופתי בקבוצה גם אני כמעט ולא דיברתי כי אני ביישנית אבל
בלעתי כל מילה של המנחה כי היתה מרתקת והמילים שלה מילאו אותי כמו דלק.. לאט לאט גם נפתחתי קצת ושיתפתי קצת פה ושם..
קצב הירידה מאדם לאדם הוא שונה. אצלי למשל היתה ירידה של חצי ק”ג כמעט כל שבוע, מעטות הפעמים שהיתה לי ירידה של ק”ג ומשהו.. אם הייתי יורדת 700 גרם הייתי בעננים..
חשוב לציין בפני המנחה שכבר ירדת עשירייה ואת למעשה באמצע התהליך אבל גם אם תרדי חצי ק”ג בשבוע- מה רע? מה שאחרים יורדים, שיהיה להם לבריאות.. כל אחד בקצב שלו. כל גוף הוא שונה.
שתדעי שהירידה 'לפי הספרים' היא חצי ק”ג בלבד והמנחה שלי כל הזמן היתה אומרת לי שאני יורדת 'לפי הספר'.. לא הפגזתי בירידות גדולות אבל צברתי ירידה של 20 ק”ג ב-7 חודשים וזה לגמרי שווה.
את יכולה לעבור לקבוצת בוקר אם פחות נוח לך בשעת הערב..
אני מקווה שתתחברי לעניין ותהני בפעם הבאה 😉14/04/2019 בשעה 4:25 #208418אלמוני
לא פעילחייבת להגיד לך שזה טבעי מה שאת מרגישה…
את בתחילתו של תהליך וזה נראה לך גדול עלייך ואת כבר חושזת שלא תצליחי לרדת….אבל מספיק לעשות את התוכנית ואת תראי כמה שתתגאי להגיד כמה שירדת!
מה שטוב בקבוצה שזה מדרבן לראות אחרים יורדים(לפחות אותי, מאמינה שיש עוד כמה שחושבים כמוני), ואז מראש את נכנסת להרגלים של רכילה נכונה וגם כמובן במקביל שומעת מה הקשיים שבהם אחרים נתקלים ואת לןמדת מהם ומיישמת את המסקנות שנלקחו מהמפגש.אני גם בשני המפגשים הראשונים יכולה להעיד על עצמי( שבדר”כ אני די חופשית ופתוחה) די נאטמתי, כי חששתי מתגובות של אנשים וגם החוסר ביטחון לגבי עניין הירידה במשקל היה ניכר אצלי, ואח”כ פשוט החלטתי לזרום וראיתי שהשד לא נורא כל כך, זה אפילו משחררר :מאושר:
מבטיחה לך שאם תעשי בול את התוכנית ואפילו תכנסי לזה ותכיני לך מתכונים טעימים ממה שמופיע כאן זה רק ידרבן אותך להמשיך!
אז יאללה צאי לדרך חדשה עם חיוך על הפנים והרבה אופטימיות :אוהב: :אוהב:
ומבטיחה לך שאת תראי תוצאות 🙂 🙂בהצלחה!
וכמובן מחכה לעידכון שקילה:) :אוהב:14/04/2019 בשעה 4:25 #208419אלמוני
לא פעילנראה לי באמת זה בגלל ההתחלה והביישנות הרגילה שלי וכו'..
מה גם שלא הרגשתי כל כך טוב אתמול,אז אולי זה גם תרם.
מקווה להביא לכם בשורות טובות בשבוע הבא[כמו שאמרתי,לא מצפה לירידות ענקיות,בשביל המקום שאני נמצאת בו והמשקל שלי גם ירידה של 500-800 זה נחשב ירידה גדולה וטובה]-עד אז,אני אהיה הכי מדוייקת בתפריט ובמתכונים14/04/2019 בשעה 4:25 #208420אלמוני
לא פעילברכות להצטרפותך למשפחה המורחבת שלנו.
כל התחלה קשה, כל שינוי כרוך בשאלות/חששות וכו'.
כל סביבה חדשה “קצת” זרה לנו…
אינך יחידה, כולן וכולם הגיעו עם הרגשה זהה, טבילת האש הראשונה אולי קצת מרתיעה אבל אני מניחה שמהר מאוד תלמדי להשתלב להנות ואף להשתתף ולהפיק מהמפגשים את המיטב.
הקבוצה היא מקור הכח והמקום לשאול לשתף ולקבל מענה.
תני לנו צ'אנס, ובהצלחות :שמח1: -
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.