חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 7 תגובות – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

יקרים שלי צהרים טובים….

נרגשת וגאה להכריז שבשעה טובה הצלחתי לשכנע את אורנה להצטרף באופן קבוע וצמוד למשפחת הפורום המדהים של חלי ממן, ומיניתי אותה להיות מנהלת הפורום….מהיום, היא תהיה אתכם כאן בשעות הערב…(בימי הפעילות ראשון-רביעי)..תפרגן, תחמיא, תעודד, תאפס, תענה על שאלות מקצועיות(בפורום המקצועי כמובן)..ותחבק….

אני גם אהיה כאן…אבל בעיקר מאחורי הקלעים כמנהלת האתר… אז…מי מתחילה לפרגן לה..ולצעוק בקולי קולות(עם מלא אייקונים) “ברוכה הבאה”….ואפשר גם להרגיש בנוח לחלוטין ולהציע הצעות/קושיות/בקשות וכדומה..

אוהבים אותך אורנה !

בהצלחה

אלמוני
    לא פעיל

:שמח1: :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

בשעה טובה ובהצלחה :שמח1:

אלמוני
    לא פעיל

ואנצל את ההזדמנות להציעה הצעה שכבר מזמן עברה לי בראש-
    האם יש אפשרות שבכל פעם שעולה מתכון חדש לאתר (של חלי או של המשתתפים) תהיה איזושהי הודעה על כך, לפחות בחלון ההודעות הרצות בצד?
    המתכונים מאוד עוזרים בגיוון ובהנאה ולהיכנס כל פעם ולחפש מה חדש מצריך קצת יותר זמן, מה שלא תמיד יש. אם תרוץ הודעה על כך, כמו שרצות הודעות על סיפור הצלחה חדש זה יכל לעזור.

תודה וכמובן המון בהצלחה לאורנה

אלמוני
    לא פעיל

נאחל בשעה טובה והמון המון המון בהצלחה!!!
    :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

שיהיה לך בהצלחה ובשעה טובה. מהיכרותי אותך אין ספק כי תעשי זאת בגבורה . חיבוק ענק ובהצלחה 😉

אלמוני
    לא פעיל

לא כ”כ קשור לכניסה של אורנה אבל אני אכתוב פה..
    לפי דעתי זה יהיה ממש נחמד אם בסיפורי הצלחה יהיה את הסיפורים של כל המנחים. כי זה נורא כיף לקרוא את הסיפור של המנחה האישי שלך ולא כולם נמצאים שם.. :שמח2:

מוצגות 7 תגובות – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות