חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אחרי 3 שבועות מעולים נפלתי! להמ עשיתי זאת לעצמי ואפילו לא נהנתי ממה שאכלתי. אני מרגישה כל כך רע…אני מפחדת שזה יהרוס לי את כל הדיאטה :כועס:

אלמוני
    לא פעיל

נפילות קורות.ממשיכים הלאה.
    כולם נופלים,גם אני נפלתי,וגם עוד המון אנשים.אבל הכוח הוא לחזור לשיגרה.
    תהני ממה שהשגת עד עכשיו,את לא תהרסי כלום. את מאמצת אורח חיים חדש
    את לא בדיאטה. נפלת?קורה
    ממשיכים הלאה!
    תקחי לצומת ליבך לקחים כדי שזה לא יקרה שוב.
    אבל את בן אדם וכולם נופלים 🙂

אלמוני
    לא פעיל

היי איילה,
    הזכרת לי במילים שלך ילד קטן שנפל ושניה לפני שהתחיל לבכות אומרים לו “לא קרה כלום” 🙂 אז איילה יקירתי… באמת באמת שלא קרה כלום 🙂
    בשביל לצמוח ולהתחשל צריך ליפול בדרך.. אם הכל היה ישר וחלק כל הדרך איפה היה בא לידי ביטוי הכוח שלנו? איפה היתה ההתמודדות האמיתית? ואיפה היה האתגר בכלל? 😉
    שום דבר לא נהרס מנפילה ובטח שלא מנפילה חד פעמית, זו ההזדמנות שלך לקום ולא לגרור את הנפילה בדיוק מהנקודה השלילית שאת חושבת עליה… תהפכי את החשיבה השלילית הזו לחיובית וכמה שיותר מהר.
    אמרת שאת מפחדת שזה יהרוס לך… תשתמשי בפחד ככלי צמיחה והתקדמות בתהליך, הפחד הוא החבר הכי טוב של האדם, קחי אותו ותגברי עליו, תוכיחי לעצמך קודם כל שהפחד בכלל לא קיים ושנית תדעי כמה את חזקה בזה שאת לא תתני לו מקום להשתלט לך על התהליך כי את זו שקובעת 🙂
    מיכשולים הם אבן דרך להצלחה בתהליך.. לא קרה כלום, מחר בוקר חדש… למרות הכל ואחרי הכל הכי חשוב שלא תלקי את עצמך על מה שהיה… וחשוב מזה תלכי לישון עם חיוך גדול שימלא אותך באנרגיות ליום חדש וטוב שמתחיל מחר 🙂 🙂 🙂
    מאמינה שמחר את על הרגליים וממשיכה בגדול :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

מקווה שקראת את קריאות העידוד שכתבו לך איה וטאו טאו….
    ה- STOPPPP של איה בכלל העלה בי חיוך, רק אתמול היא עצמה היתה במקום בו את הערב!!
    שמחה לראות שהיא התעשתה ואני בטוחה שגם את במהרה תחזרי למסלול ואל תחמירי עם עצמך.
    ועכשיו – קראי שוב מה איה וטאו טאו המקסימות כתבו ו….. חייכי!

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות