חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

כל יום אני כמה ומבטיחה….כל יום מבטיחה להיות מדוגמת, כל יום מכינה את כל הארוחות לעבודה – 3 ארוחות: בוקר, ביניים, צהריים ואפילו ביניים השני – שאני כבר נוסעת הביתה….
    וכל יום שוב ושוב ושוב אני נופלת בערב :עצוב:
    עם כל הבלגן של התארגנויות , ילדים, מנסה להכין דברים , מחזיקה מעמד ואחרי שהם הולכים לישון אני נופלת :עצוב: …. אז נכון שזה אוכל בריא ונכון שזו הייתה פשטידה של חלי , אבל זה כבר לא הגיעה לי אתמול , כי סיימתי את הארוחות……. וגם חתיכה של חלבה שזה כבר איזה 300 קלוריות….
    וכל זה אחרי שנרשמתי אתמול לחדר כושר……….
    אבל עם כל זה קמתי היום מוקדם מאוד ובכוח שכבתי את עצמי להתאמן…
    אני מאורגבת מבחינת הארוחות, אבל כל יום כשאני נוסעת הביתה אני מתחילה כבר לחשוש…
    אני מפחדת מהערבים….מפחדת ליפול ושוב להתאכזב
    אני כל כך רוצה להצליח, אני רוצה לחזור לג'ינס שלי, אני רוצה להיות חזקה ולהתלהב כמו אז…ומרגישה שכאילו אין לי כוח… :עצוב:
    מה דעתכם??יש לכם רעיונות? איך אני שומרת על שפיות גם כשאני עייפה, אחרי יום של טירוף, איך אני מבינה סוף סוף שהאוכל זה לא פיצוי???? אני רוצה שבוע שלם להיות 100 % וללא מעידות…אני כבר לא זוכרת מתי זה היה פעם אחרונה :עצוב:

אלמוני
    לא פעיל

אני עם אותה בעיה…. הכל מדוגם עד הערב… ומהשעה 21:00 הפה לא רוצה להסגר… אם זה סלט ואח”כ גזר ואח”כ תפוח ואח”כ בננה, ואח”כ כוס קפה, ואח”כ גלידאט כוס פלסטיק מלאה ואח”כ לפעמים כמה כפיות של קוטג וזה במקרה הטוב לפעמים מתווסף פרוסת לחם קל וכמה כפיות חומוס או קוטג או חטיף אנרגיה…. או סתם הדבר הראשון שאני מוצאת במקרר לחטוף…. ככה עד שהעיניים נעצמות באחת עשרה בלילה… הפה לא נסגר!!! :עצוב: :עצוב:

אלמוני
    לא פעיל

את זוכרת מה רשמת לי לפני כמה ימים ?
    שנצעד ביחד להתלהבות הזאת ולרזון הזה שמחכה לנו 🙂

הפיתרון היחידי זה האמונה ,
    בואי נאמין ביחד שנעבור את השבוע הזה בהנאה ובשפיות .
    תניחי את מה שהיה בצד , יום חדש התחלה חדשה !

איך שאת מגיעה הביתה מהעבודה תכיני לך איזה קנקן מפנק עם מים נענע ולימון 🙂
    אני בטוחה שזה יעזור לך להירגע . .
    תשבי בנחת ותאכלי את הארוחת הערב שלך תשתדלי לגוון זה תמיד כייף .
    תסתכלי בתחליפים בסיפורי הצלחה זה יתן לך מוטיבציה …
    בואי לא נשאף ל100% בואי נשאף לעבור את השבוע הזה בשפיות .
    מי כמוך יודעת הרי היית כבר בשמירה , והורדת מלא !
    הקילוגרמים לא ירדו לבד אחרי יום אלא אחרי עבודה קשה שלך 🙂
    אז יאאלה לעבודה אבל בלי לחץ :לשון:
    בטוחה שתעשי זאת כמו גדולה …

הייתי פה בשבילך ! .
    אוסנת :מאושר:

אלמוני
    לא פעיל

אני מבינה ומזדהה עם מה שאת כותבת. את מבינה שהאכילה בערב-לילה, כשכבר נגמרו לך כל הארוחות, זה לא באמת רעב אמיתי? אני יודעת על עצמי שכשאני עייפה וסתם מחזיקה את עצמי ערה אני מתחילה לטחון ולטחון ואין לזה סוף וזו אחת מבין הסיבות העיקריות להשמנה שלי. הגוף עייף ומותש מהיום והוא מפרש את זה לרעב. פשוט תלכי לישון
    או שתכיני לך צלחת עם ירקות חינמיים, תאכלי קרטיב חינמי, מרק חינמי. פשוט להעסיק את הפה בדברים חינמיים
    אבל באמת, שוב, שינה זה דבר חשוב מאוד לתהליך ירידה במשקל וברגע שהגוף לא מקבל את זה מספיק הירידה תהיה מאוד איטית או שבכלל אפשר להיתקע על אותו משקל

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות