חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

היי בנות, אתן המוצא האחרון שלי. מקווה שתוכלו לעזור לי…
    יש לי בעיה של נפילה בלילה. מכניסה כל מה שבא ליד, מעין בליסה מוזרה כזו וכל היום אני אוכלת מושלם בדיוק לפי התפריט של חלי (1200 קלוריות). ואז מגיע הערב ואני נופלת על המקרר.. במיוחד בימים שאני מתאמנת במכון כושר. אז אני בכלל באה מורעבת הביתה. המזל שלי שאני מתאמנת הרבה אז אני יחסית לא מעלה הרבה במשקל, אבל זה מדכא אותי מאוד. אני ממש מיואשת מעצמי.

אני מאוד רוצה להוריד את ה-3 ק”ג האלו (אני כמעט 9 חודשים אחרי לידה) ומאוד קשה לי!! לאן הלכה לאיבוד המוטיבציה?! תעזרו לי למצוא אותה!

תודה

אלמוני
    לא פעיל

אולי תאכלי את ארוחת הצהריים בערב,

כך שתהיי שבעה יותר,

כשאת מגיעה מהכושר חממי לך צלחת מרק כתום,או כרובית (הם סמיכים ומשביעים),

זה יסתום את הרעב קצת,ולאחר מכן תאכלי את הארוחה.

אלמוני
    לא פעיל

מרקים, ירקות חתוכים, הכל כדי שה”נפילה” הראשונית
    תהיה עליהם ולא על כל שאר המקרר, ובאמת כמו שעדי כתבה
    אם הרעב הגדול הוא בערב אחרי האימון תשמרי לך את הארוחה הגדולה יותר לשעות האלו
    בהצלחה
    :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

אין לך מושג כמה אני מבינה אותך. אני חוויתי את זה (ונראה לי שרובנו פה חוו את זה בשלב כזה או אחר) ומאוד קשה לצאת מזה, אמיתית וכנה איתך.
    ניסיתי הכל. לא להכניס מאכלים שווים הביתה, להכין חינמיים, ללכת לישון (קמתי ואכלתי, כן), לשתות הרבה. כלום. באמת שכלום לא עזר לי. אני יכולה להכין חינמיים ולאכול חינמיים עד מחר אבל בנאדם שמן, בראש שמן (אולי לא כזאת שמנה אבל יש לי ראש מאודדד שמן ואני מדברת פה על עצמי אז לא להיעלב) לא אוכל מהבטן ולא אוכל כי הוא רעב. אוכל כי טעים, אוכל כי מנחם, אוכל כי מרגיע. זאת אומרת, גם אחרי כל החינמיים, הייתי מוצאת את הדרך לאוכל המשמין (ולאו דווקא משמין, הייתי אוכלת הכל), כך או אחרת.
    מה שאני מנסה להסביר לך כאן זה שאת חייבת לקבל החלטה. החלטה שאת מפסיקה עם זה ושאת רוצה לרדת במשקל ושאת ממש לא רוצה להישאר במקום הזה שאת נמצאת בו כרגע. זה לא יבוא משום חינמי שתכיני, אלא רק ממך.

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות