חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

כשנה ורבע בתכנית…ירידה של 11 קילו. כמעט בלי התנדנדות..מיום רביעי האחרון מתחילה יפה עד אחר הצהריים בערך ואז…אוכלת את הדף ועוד הרבה מסביב ,אבל לא במובן שמתכוונים פה בפורום…יום רביעי אמרתי- זו מנה מותרת . יום חמישי אמרתי [לאחר מעשה] נגיד שיש לי שתי מנות מותרות. יום ששי, שבת מנה מיותרת וכבר לא אמרתי כלום…האם לכל דיאטה בא הסוף? אני מרגישה קצת מיואשת..

אלמוני
    לא פעיל

או קיי,את מודעת לנפילות וזה כבר טוב,מהיום את לא חושבת על הנפילה שלך אלא מתחילה מחדש,צמודה לתפריט ומשלבת הליכה יום יום.בהצלחה!
    זכרי אנחנו לא מנציחים נפילות אלא ממשיכים לפי התפריט!!אם הנפילה היתה כ”כ גדולה תעשי לך היום יום קיזוז מהתפריט הירוק!ושוב בהצלחה הדס.

אלמוני
    לא פעיל

הי, חבל מאוד שכך הגבת לעליה. הנפילה תגרום לעליה נוספת. גם אם עלית 500 גרם, לא נורא! יש יום חדש למחרת!!! צריך לבחון את היומן אכילה שלך. תבקשי מהמנחה לבדוק אותו. תמשיכי עם הרישום. לי הייתה תקופה של עליות וירידות קטנות, לא ברורות . כל שבוע מסרתי יומן למנחה. בסופו של דבר הדיאטנית המליצה לי על שינוי קטן בתפריט שדי עזר לירידות.
    ממצילה לך לגוון בארוחות , לנסות מתכונים שונים. לבדוק כמויות ( אני שנה בתוכנית ועד היום שוקלת כל חתיכה של בשר /דג שאני מכינה) אוכלת שקדים / אגוזים רק פעם ביום, פירות יבשים פעם ביום, בננה או אפרמון פעמיים בשבוע וכו'. מאוד מקפידה וגם לפעמים הגוף משחק את המשחק משלו. כנראה בגלל שאני די קרובה לשמירה ( 3 קילו)
    צריך המון סבלנות!!
    אנחנו כאן, נעזור לך!!!
    בהצלחה!!!

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות